hur man lära människor att köra

hur man lära människor att köra

Körning är ett privilegium som många tar för givet. Vuxna i alla åldrar köra rutinmässigt till arbetet, mataffären och möten med lätthet och smidighet. Tanken på undervisningen en annan person att köra, dock kan vara skrämmande. Körning är ett enormt ansvar, och rätt drivrutin utbildning är avgörande för att upprätthålla säkra vägar. Instruktörer kan använda en av flera metoder när undervisningen en annan person hur man kör säkert i olika situationer
1.
Läs en bok tillsammans om att köra basics. För statligt särskilda regler och tips, plocka upp en kopia av din statens köra manuellt från din lokala avdelning av motorfordon. Vissa statliga manualer är också tillgängliga online.För en mer allmän bild av körning grunderna, inklusive förtroendeskapande teknik, väljer du en pedagogisk bok om körning från en bokhandel. Läs varje kapitel högt för den person som du undervisar, och ställa frågor för att se till att han är absorberande materialet.
2.
Titta på en film på körningen tillsammans. Välj en video förarutbildning för att titta på som visar grundläggande körteknik, såsom hur man använder en blinkers och hur man startar en bil. När din elev är bekväm med tanken att köra, titta några videoklipp av körkort scener från populära filmer och diskutera hur karaktärerna kör. Be eleven frågor som "Har han signal ordentligt innan du byter körfält?" eller "Vad bra körteknik gjorde denna karaktär använda?"
3.
Svar praktiken körkortsprov frågor tillsammans. Din student kommer att krävas för att ta ett test innan hon får körtillstånd eller körkort. Granska en online körkort tillsammans och svara på frågorna en efter en. Om din studenternas kamp med en viss, ta några minuter för att diskutera frågan och det rätta svaret.
4.
Övningskörning tillsammans. Vissa stater kräver att studenterna log ett visst antal timmars körning med en förälder eller kamrat över 18 år innan de berättigade till ett körkort. Kör med din elev i en mängd olika inställningar, till exempel genom en korsning, på en landsväg och på en parkeringsplats. Om din student blir nervös eller orolig, ger goda minnen av de trafikregler som du lärt. Låt din elev att ta en paus från att köra om han blir överväldigad, men uppmuntra honom att komma tillbaka på vägen snabbt att fortsätta övningskörning.


Relaterade artiklar


Texas State auto inspektionskriterier
hur man kan kontrollera en status registreringsskylt
Kalifornien körning lagar för under 18
Wisconsin Slirskyddet lagar
hur man bygger upp uppsving i en turbo diesel
california körkort lagar
hur man ersätta skadade va registreringsskyltar
hur ta reda på om min Pennsylvania tillstånd tillfälligt
trafikolyckor information
hur man bokar teoriprovet per telefon