hur man kan förbättra gas körsträcka för en 5,7-liters Hemi

hur man kan förbättra gas körsträcka för en 5,7-liters Hemi

Spara pengar och få ut mesta möjliga av en tank är alltid viktigt, och ännu mer i dessa dagar av vilt fluktuerande priserna på gas och en avtagande ekonomi. Äga en stor lastbil med 5,7-liters HEMI är inte svaret på spara pengar på bränsle. Men om du inte äger en, finns det fortfarande några sätt att förbättra din gas körsträcka. Vissa körning som du enkelt kan göra kommer att göra skillnad på hur långt du kan gå på en tank, även med HEMI
1.
Sänk hastigheten. Tyvärr, ju snabbare man kör, desto mer gas din lastbil är guzzling. De flesta fordon använder betydligt mer gas över 60 mph. Tappa fart bara fem miles per timme kan du spara pengar.
2.
Pumpa däcken till det rekommenderade PSI, och hålla ett öga på trycket genom att kontrollera det en gång i veckan. Underinflated däck kan skapa dra som kommer att minska dyrbara tillgänglig miles från din tank.
3.
Kolla vad typ av olja rekommenderas för din bil. Försök att hålla sig till att tillverkaren rekommendation sedan använda en annan typ av olja kan minska din miles per gallon.
4.
Undvika tendensen att fylla upp botten av din lastbil. Ja, med det kraftfulla HEMI vid rodret kan du drag tunga laster. Men du bör inte om du inte måste. Bara 100 pounds av extra vikt i botten av din lastbil kan sänka din mpg så mycket som 2 procent, enligt Fuel Economy webbplats.
5.
Sluta lämna din lastbil i tomgång medan du kör in i butiken. Tomgång bränner bränsle och samtidigt ge dig noll miles till gallon. En stor motor som 5,7-liters HEMI äter upp gas när på tomgång.
6.
Använd överväxel och farthållare när du är på motorvägen. Varje liten bit hjälper, och upprätthålla en hastighet eller använder överväxel att sänka dina motorns varvtal kan hjälpa till att rädda gas. Planera dina rutter så att du kan ta hand om flera ärenden i en resa. Att hålla din lastbil HEMI värmde upp kommer att använda mindre gas än flera kallstarter.


Relaterade artiklar


defensiv körning utbildning
vilken bil får bästa mpg?
hur park vindrutetorkare
Hur får man en körtillstånd i New Jersey
Syftet med bromsljusen
hur man passar DMV tillstånd test
regler för en Illinois förarens tillstånd
hur man hanterar fel servostyrning
fordonsbelysning krav
krocktest betyg för bilar