hur man installerar regn x

hur man installerar regn x

Regn X, och andra liknande regn avskräckande medel fyller små öppningar på glas, avvärja vatten och förbättra sikten. Huvudsak produkter som har små molekyler passerar små öppningar. Det kommer dock också göra samma sak att måla och får det att blister, vilket gör det en förares dröm och en bil målare mardröm. Att lära sig att korrekt tillämpa Rain X kan rädda dig från att måla din bil i framtiden

Du behöver:. .
Alkalisk avfettning produkt
Soft-borst borste.
Gummihandskar.
Tvättsprit.
Skyddskläder.
Putsduk


1
Skrubba vindrutan med en mycket alkalisk tvål -. . Såsom en bil avfettningsmedel-med en mjuk borste. Ta bort inbäddad väg smuts, fett och vax, sand, grus och insekter. Skölj och upprepa denna process med en grundlig sista sköljningen.
2.
Flytta bilen i solen, och låta vindrutan helt torr. När torr, flyttar bilen till en skuggad plats.
3.
Lägg ett skyddande täcke över varje stänkskärm att skydda bilens finish.
4.
Torka glaset med en trasa lätt mättad med tvättsprit som arbetar glaset i kvadranterna. Applicera alkohol ett avsnitt åt gången. Den alkohol löses eventuellt kvarvarande fukt och hjälpa även temperaturen på vindrutan. Den snabba avdunstning kyler glaset och stabiliserar mikroskopiska håligheter att fyllas med Rain X. Låt spriten helt avdunsta innan regnet motbjudande.
5.
Spraya myggmedel i en ljus, dimmiga päls, och låta det lösa över vindrutan. Låt det kortfattat att ställa in. Med en luddfri putsduk, använd en cirkulär buffert rörelse att arbeta myggmedel i glaset. Komplett varje kvadrant på liknande sätt som du gjorde med alkoholen.

Tips och varningar


 • Ställ fordonet på en uppåtgående linjen för det slutliga förberedandet och tillämpningen av motbjudande. Vindrutan blir platt och lättare att arbeta.
 • Ansökan produkten till en het vindrutan skulle leda till en varierande tillämpning som glaset svalnat. Produkten fungerar bäst med en väldigt nivå och tillämpning.


 • Relaterade artiklar


  california körkort funktioner
  florida motorcykelkörkort krav
  hur ta reda på om mitt körkort har avbrutits
  trafiksäkerhet lagar
  Vilka är bilbarnstolen krav i Texas?
  auto utrustning racing säkerhet
  varför klippa batterikabeln av ett förlist bil?
  hur man klona en nyckel toyota betjänt
  hur man byter en förlorad auto tagg i Florida
  om 5-punktsbälte säkerhet