hur man hittar en praxis test för förare gör sig redo att ta sin elevens

hur man hittar en praxis test för förare gör sig redo att ta sin elevens

Skaffa ett körkortstillstånd är ett stort steg mot att få ett körkort. Du måste klara ett test för att få ett körkortstillstånd. Ett körkortstillstånd tillåter en person att lära sig köra. Även reglerna varierar från land till land, de flesta stater kräver innehavare av elevens tillstånd att ha en fullt licensierad förare i fordonet under hela inlärningsprocessen. Minimiåldern för att ta den lärandes varierar tillstånd test från 15 till 17, beroende på läget
1.
Kontakta lokala DMV (Department of Motor Vehicles). Som administrera av testet för körkortstillstånd bör de lokala DMV vara din första kontaktpunkt. Du hittar telefonnumret till den lokala DMV i det blå sidorna i din telefonbok eller genom att göra en sökning på Internet efter "avdelning av motorfordon" tillsammans med namnet på ditt tillstånd. De flesta DMV kontor har praktik tester och guider studie tillgängliga för körkortstillstånd undersökning.
2.
Besök webbplatsen för den lokala DMV. Många DMV webbplatser har körkortstillstånd praxis tester och guider studie tillgängligt online.
3.
Kontakta förarens utbildning avdelningen på ett high school. Många förarens utbildning avdelningar har studiehandledningar, öva elevens tester tillstånd eller gamla elevens tester tillåta att kan användas för att förbereda sig för testet.
4.
Registrera dig för en körskola. Körskolor har oftast en nära relation till DMV. Förutom att lära dig hur du kör, många körskolor har lärare som förbereder och följer er till DMV för att ta körkortstillstånd test.


Relaterade artiklar


Colorado b-kommersiell körkort krav
om bromsljus
Tennessee dot föreskrifter om duis
med hjälp av radar detektorer
bältesstol krav i Florida
regler för en Illinois förarens tillstånd
North Carolina förare utbildning regler
hur man hyr en bil som inte kräver kreditkort
bilbarnstol säkerhetsbestämmelser i Calgary
Vilka förfaranden för körfält förändras?