bilrutan nyanser lagar i Florida

bilrutan nyanser lagar i Florida

År 1991 passerade Florida regering lagar som bestämmer hur mörk solskyddsmedel material (eller färg) fick vara på ett motorfordon. Mörker färgton mäts i VLT% (genomtränglighet för synligt ljus procent) som helt enkelt betyder hur mycket ljus som kan passera genom nyans materialet, enligt TintCenter.

Vindruta

Den främre vindrutan på bilen kan inte helt färgat . Du kan ha en icke-reflekterande färg remsa längs toppen av vindrutan så länge det inte går under tillverkarens AS /1 del av vindrutan eller stör förarens sikt över vägen, enligt The Florida stadgar, avdelning XXIII , kapitel 316. 2952.

Side Windows

Florida stadgar, avdelning XXIII, kapitel 316,2953 diskutera begränsningar sidorutan nyansering. Sidofönstren kan brytas med solskydd och reflekterande material. Nyansen måste tillåta minst 28 procent av ljus genom, och om färgton är reflekterande, kan det inte vara mer än 25 procent reflekterande.

Tillbaka sido-och bakrutor

Nyansen på baksidan fönstren är tillåtet att vara mörkare. Enligt Florida stadgar avdelning XXIII, kapitel 316. 2954, baksidan fönster har bara att låta 15 procent av ljus genom och de kan inte vara mer än 35 procent reflekterande. Den bakre fönstren har samma begränsningar. Baksidan och bakrutor får vara mörkare än de andra fönstren på grund av att föraren inte behöver använda dem i de flesta fall.

Undantag, undantag och toleranser

Lagen gör undantag för tidigare militära fordon om militär design noggrannhet ska bevaras om ett undantag beviljas.kapitel 316 också diskuterar medicinska undantag som görs för dem med lupus eller andra förhållanden som gör en förare känslig för ljus.kapitel 316. 2955 anges att det finns en tre procent feltolerans. Mening, om en förare har 12 procent nyans på ryggen sidorutorna, kommer hon inte i strid med lagen.

Brott mot stadgandena

Varje person som fångas framföra ett motorfordon som har olagliga färgton "begår ett noncriminal trafik förseelse, bestraffas som ett icke-rörligt kränkning avses i kapitel 318 ", enligt avdelning XXIII, kapitel 316,2956 i Florida stadgarna. Ersätta eller reparera färgton som lagligen installerats är inte ett brott utan "någon person som säljer eller installerar material solavskärmning i strid med någon bestämmelse i SS. 316,2951-316,2955 är skyldig till en förseelse av andra graden ", enligt avdelning XXIII, kapitel 316,2956 i Florida stadgarna.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en gps fungerar navigationssystem?
bakhjulsdrift tips
florida körkort lagar
DWI & Texas klass-förarens krav licens
hur man driver en FWD bil
hur man bromsar med en växelspak
Syftet med ABS bromsar
instruktioner för att köra en automatisk
hur man hittar en praxis test för förare gör sig redo att ta sin elevens
hur man ringer vägassistans på mobilen