antispinn information

antispinn information

Traction kontroll är ett fordon säkerhetsanordning som hjälper begränsa mängden hjulet avvikelser under acceleration i våta, lös, ojämn eller isigt väglag. Enheten gränser glidning genom att automatiskt bromsa och genom att minska motorstyrkan

Teknik

Sedan 1978 har Robert Bosch i Tyskland har utvecklat tre tekniker som utformats speciellt för att förbättra kontakterna fordon däck (Traction) med vägen. Dessa tekniker inkluderar låsningsfria bromsar (ABS), antispinn-och antisladdsystem. ABS är den teknik som dragkraft och stabilitet kontroller bygger på.

Traction Control

ABS känner av däckslirning Vid bromsning och justerar bromstrycket för att säkerställa maximal däckets kontaktyta med vägen. Ett antispinnsystem fungerar i omvänd av en ABS och automatiskt justerar acceleration samtidigt som bromsar till hjulen under glidning.

Tillgänglighet

Antispinn erbjuds på en mängd olika fordon. Som av 2010, de flesta biltillverkare-inklusive GM, BMW, Chrysler, Ford, Volvo, Lexus, Saab, Volkswagen, Audi, Infiniti och Porsche-ha minst en modell som kommer med antispinn.


Relaterade artiklar


dricka & bilkörning lagar i Wisconsin
Hur man överför texas registreringsskyltar
hur man kan öka gas körsträcka på autos bränsleinsprutning
hur man hjulspinn en bil
tips för att transportera en bil på stora vägen
Oklahoma körkortet krav
statens lagar för fordonsindustrin dimljus
hur man hittar en parkeringsplats i en stad
järnvägssäkerhet regler
skäl till varför vi ska köra med säkerhetsbälten i bilar