Hur visar jag en az prick nummer?

Hur visar jag en az prick nummer?

Arizona Lagen kräver att alla kommersiella fordon med en totalvikt av mer än 10. 000 kg. att visa USDOT nummer. Du måste beställa ett USDOT nummer från Federal Motor Carrier Safety Administration, inte AZ DOT. I Arizona, måste antalet visas på fordonet och hjälper staten att hålla reda på säkerheten historia av fordonet. Efter att ha fått deras antal, är de säkerhetsrutiner av nya medlemmar noggrant övervakas under 18 månader, och de måste passera den nya aktören revisionen säkerhetssäkring innan de får permanent status. Vissa stater mandat inte att nyttofordon visa ett USDOT antal
1.
Ansök om ditt USDOT nummer från US Department of Transportation hjälp av formulär MCS-150. Ring dem på 1-800-832-5660 eller ansöka online på fmcsa. dot. gov. När du vet ditt nummer, förplikta vinyl bokstäver och siffror som du kommer att gälla för fordon tillsammans med ditt företags namn, adress och kontaktuppgifter. Göra vissa bokstäver är mer än två inches hög och att deras färgkontraster med bilens färg så att de blir lätt att läsa.
2.
Stick skriften till din hytt luckan försiktigt eftersom vinyl bokstäver kan skäras bort men kan inte återanvändas. Det USDOT nummer måste visas på båda sidor av fordonet. Visa informationen i följande ordning:

ditt företags namn

USDOT Antal: 12345

fysiska adress Your Business

Ditt telefonnummer

din hemsida, i tillämpliga fallAlternativt kan du ha bokstäverna målat på.
3.
Försäkra dig om att USDOT antal är läsbar från ett avstånd av 50 meter hela tiden. Håll rent och byt ut eventuella tal som lockar eller skal omedelbart för att undvika påföljder.


Relaterade artiklar


Hur sparar jag på gas inköp?
hur man kör en Grand Marquis i snön
hur man blir en back-seat föraren
california körkort lagar
järnvägssäkerhet regler
korrekt hållning vid körning
hur man kör på Autobahn
om 5-punktsbälte säkerhet
hur man kör i snön
tips för att hyra en dragkrok