texas defensiv körning krav

texas defensiv körning krav

Du behöver:.
staten registrerade fordon

Om du nyligen fått en trafik biljett I Texas, kan du kanske få det ogillades genom att fylla i en godkänd kurs förarens säkerhet, även kallad en defensiv körning kurs. Däremot kan du inte ta bara någon kurs eller bara få någon biljett avfärdas utan att det finns vissa kriterier som måste uppfyllas. Följ statens krav noggrant för att få din biljett ogillas framgångsrikt.

Trafik biljett Avslag kriterier

Enligt nationell lag, för varje 12 månader du får bara en trafik biljett avfärdas genom att ta en körsäkerhet kurs. Dessutom måste du erkänna antingen skuld eller skriva under ett dokument Nolo contendere, vilket betyder att du inte tävlingen biljetten. Om din motivering är för fortkörning, kommer du inte få ha din biljett ogillas om du körde 25 mph eller mer över hastighetsgränsen. Dessutom måste du inte har en kommersiell körkort.De särskilda domstol som du har att göra kan ha ytterligare krav och har sista ordet om huruvida eller inte din biljett kan avsättas av att ta en körsäkerhet kurs. Innan du tar en sådan kurs, kontrollera med domstolen begära deras tillstånd och se till att ditt ärende passar deras kriterier. Titta på baksidan av din biljett för domstolens kontaktinformation.

Godkänd kurs

För att kvalificera sig för biljett uppsägning, skall föraren säkerhet kurs du är klar ska godkännas av Texas Education Agency. Förarsäkerhet kurser finns i ett traditionellt klassrum eller på sådant sätt att hyra en video eller CD eller avsluta en kurs på nätet. Oavsett vilken typ av kurs du väljer, genom nationell lag, måste alla kurser vara sex timmar lång, kostar minst $ 25 och du måste delta och fylla i hela kursen.Det är viktigt att veta att du måste ta körsäkerhet kursen efter den dag din trafik citat, en drivande kurs intyg över avslutad kan inte sparas och användas på ett senare datum. Dessutom är ett intyg bra mot uppsägning av en enda biljett.Vara medvetna om alla domstol deadlines och slutföra din körsäkerhet naturligtvis väl innan tidsfrister. När du har genomgått kursen, ett intyg om fullgörande kommer att skickas till dig. Tillåt gott om tid för det certifikat för att nå ditt hem. Enligt lag har skolan upp till 15 arbetsdagar att maila intyget, och även om själva klassen läggs på lokalt, kan skolan ha sitt huvudkontor i en annan stat. Den bilskola är inte tillåtet att posta intyg direkt till domstolen. Det ansvaret är ditt, och det rekommenderas att du hand leverera det om möjligt. Rätten kan inte avfärda din biljett tills den har certifikatet i handen.

Bra att veta

Många försäkringsbolag ger dig en rabatt ansvarsförsäkring på 10 procent i upp till tre år när du har genomgått en godkänd förare säkerhetskurs. Ring din försäkringsagent och fråga om tillgängligheten av denna rabatt.Driver säkerhet kurser finns på spanska och med text över video för döva förare. På TEA hemsida, skolor som erbjuder kurser i spanska är beskrivna med en (S) och för hörselskadade med ett (H).


Relaterade artiklar


körning lagar i England
hur man kan stoppa när man kör en vanlig bil
Skillnaden mellan 4 Wheel Drive & All Wheel Drive
uk bil fakta
hur man skaffar en Utah förarens utbildning certifikat
Definitionen av antispinn i bilar
hur man ändrar adressen New York State DMV
hur man ändrar en juridisk namn på ett körkort i North Carolina
West Virginia säkerhetsbälte lagar
North Carolina lagen om utgången av statens inspektion klistermärke