staten Michigan trafik lagar

staten Michigan trafik lagar

Trafik lagar är utformade för att ge säkerhet för bilister i någon stat. Lagar varierar mellan stater och varje stat har olika lagar om trafik och vad som händer när lagar bryts. Den Michigan State förarhandbok ger detaljer om hur man kör och vilka drivrutiner behöver veta om olika situationer. Bortom detaljer om körning i staten, finns det lagar om oegentligheter och olagliga handlingar under körning. Veta lagar förhindrar misstag bryta lagar stat trafik.

Dricka alkohol och bilkörning

rattfylla är mot lagen i Michigan. Termen berusade innebär att föraren har ett innehåll alkohol i blodet på 0,08 eller mer på en alkoholmätare test. Staten Michigan lagar förändras om förgiftning och från 1 oktober 2013 kommer lagen överväga ett innehåll alkohol i blodet på 0,10 eller mer berusade i stället för 0. 08. Förutom den specifika alkoholhalt i blodet, om föraren har någon alkohol i sitt system och driver hänsynslöst eller oansvarigt, anses han berusad även om alkoholhalten i blodet är lägre än juridiskt tillåtet nivåer.

använda bilbälte

staten Michigan har lagar bilbälte. Någon inuti ett fordon med bilbälten skall använda bältet medan i fordonet. I fordon som inte har säkerhetsbälten, till exempel en buss eller motorcykel, är passagerarna behöver inte använda bilbälte och dessa anses undantag från regeln. Barn under 4 måste sitta i en lämplig bilbarnstol. Barn i åldrarna 4 och 8 eller de som är kortare än 4 fot 9 inches måste ha en lämplig fasthållningsanordning för sin längd.

Olyckor

När en olycka inträffar ska föraren av fordonet stannar bilen, gå ut och stanna kvar på scenen tills polisen anländer, tar uttalanden och gör att föraren kan lämna. Köra iväg utan att tala med polisen är ett lagbrott i Michigan och betraktas som en hit-and-run situation.

Hastighetsgräns

Hastighetsbegränsning tecken läggs ut på gator och större vägar med jämna mellanrum. Någon kör på en motorväg Michigan eller gata måste uppmärksamma tecken och bör inte överskrida skyltad hastighet. Vid körning i företag, skolor eller andra offentliga platser stad, sätter staten Michigan gränsen vid 25 mph, såvida inte skyltad hastighet är lägre.


Relaterade artiklar


säkerhet säkerhetsbälten
professionella bilskolor
Varför avger min abs systemet ett ljud när jag tappar fästet?
hur man använder kryssning på en 2001 Mitsubishi Eclipse
Bilbarnstolen lagar för Massachusetts
lagar för vinterdäck i Colorado
Skillnaden mellan en klass D & klass e florida körkort
hur man hyra en bil med en begränsad licens
bältesstol krav för New York
hur man köper en radar detektor