hur man söker DMV register

hur man söker DMV register

I den digitala tidsåldern Navigera i alla detaljer i din statens Institutionen för motorfordon har blivit en hel del enklare. Statligt DMVs har webbplatser med värdefull information som kan spara dig en resa till lokala DMV kontoret. Dessutom kan många av de uppgifter du behövs för att göra personligen vid en DMV kontoret nu göras online eller via mail. En sådan uppgift är att få din körning poster. I de flesta stater, kan du få en komplett avläsning av din körning poster genom att fylla i några enkla steg på nätet, utan att behöva gå igenom tidskrävande rekord sökningar.

Du behöver:
Internetanslutning
. Skrivaren.


1.
Gå till din statens DMV hemsida. Denna webbsida är en. Gov webbplats och kan hittas med en enkel Google-sökning med ditt statens namn och orden "Institutionen för motorfordon. "
2.
Navigera till online-formulär avsnittet av ditt tillstånd DMV webbplats. Begäran om bokföring och pappersarbete är gemensamma uppgifter i DMV, så detta avsnitt bör vara väl synlig. Till exempel har hemsidan för California Bureau of Motor Vehicles ett avsnitt som heter "Formulär" där du kan komma åt och skriva ut pappersarbete som krävs av DMV.
3.
Klicka på alternativet för en förare poster begäran. De flesta stater kommer att ha ett ansökningsformulär kan du skriva ut och fylla i. Denna begäran blankett måste skickas till din statens DMV eller lämnas in personligen till ett DMV kontor. Ofta är det åtföljs av en liten avgift.
4.
Skriv ut blanketten och fyll i de obligatoriska fälten. Grundläggande identitet och postadress information krävs, liksom ditt körkort nummer och uppgifter ur fordonsregister.
5.
Mail form till din lokala DMV (med någon avgift som krävs) eller stänga i den form person. Efter bearbetning din begäran kommer DMV förse dig med hela din körning.

Tips och varningar


 • Observera att du inte kan söka eller begära redovisningar av andra förare . Du kan endast begära ett eget personliga rekord från DMV i ditt tillstånd.


 • Relaterade artiklar


  säker mc motorcykel utbildning
  hur man förebygger bil smog
  hur man hanterar huva spärren fel vid körning
  hur man handskas med och undvika vägilska
  körsäkerhet regler
  kia bilsäkerhet
  online-trafiken skolan tips
  vad är en nära miss i en olycka undersökning?
  om konvertibla bilsäten
  National Highway Traffic Safety området nykterhet provningsriktlinjer