hur man hyra en bil med en begränsad licens

hur man hyra en bil med en begränsad licens

Stora biluthyrningsföretag hyr bilar till personer med begränsad licens så länge licensen inte upphävs eller återkallas. För att hyra en bil måste du ha ett giltigt körkort, ett kreditkortsnummer och träffa en åldersgräns (vanligen 25) För att hyra en bil. En giltig licens är en som inte har löpt ut, inte en körkortstillstånd, inte en kopia och har utfärdats av den stat eller provins där föraren är bosatt. Biluthyrningsföretag kan utföra en avdelning av motorfordon (DMV) Kontroll av en hyresgäst har körkort vid tidpunkten för uthyrning för att kontrollera att licensen inte är tillfälligt eller återkallas.

Du behöver:
giltiga körkort
. Giltigt kreditkort.

Hur att hyra en bil med en begränsad licens


1.
Ta ett giltigt körkort och stora kreditkort med dig hyrbilen företag som du väljer. Kontrollera att licensen inte är en kopia men är den ursprungliga licensen utfärdas till dig och att det inte är ett körkortstillstånd. Se till att kreditkort är i ditt namn och att du är minst 21 år (eller 18 om du bor i Michigan och New York), eftersom dessa är de ålderskrav för att hyra en bil från en större hyrbil företag.
2.
Presentera ditt körkort och kreditkort till agenten på hyrbil företag. Inte utgör en falsk licens eller försöka hyra en bil utan att ha din licens med dig. Förstå att en DMV kontroll kan utföras på din licens för att hyra bil företag förbehåller sig rätten att utföra slumpvisa DMV kontroller av hyresgäster "licenser så att de är giltiga.
3.
Läs bilen hyresavtalet noga, särskilt det avsnitt som beskriver vilken typ av körkort som du använder för att hyra bilen. Biluthyrning företag kräver att du anger, på kontraktet, om din licens tillfälligt, upphört att gälla, upphävas, annulleras eller upphör. De kommer också att fråga om du har anförts för någon att flytta brott, om du har lämnat olycksplatsen eller dömts för något brott under de senaste tre åren. Läs igenom varje påstående noggrant och svara ärligt på din hyrbil kontraktet.
4.
Förbered alternativa resplaner om du försöker att hyra en bil med en arbetsterapeut körkort. Denna typ av begränsad licens som ges till förare med vissa brott på sina skivor, såsom DUIs. Biluthyrning Organen har inte hårda och fasta regler om att hyra bilar till förare med begränsad, arbetsterapeuter licenser men de kanske inte vill den ökade risken. Om din licens upphävs eller återkallas, kommer du inte att kunna hyra en bil från en stor hyrbil företag.


Relaterade artiklar


South Dakota lagar för varningsblinkers
Varför låsningsfria bromsar börja lysa?
Hur får jag ett handikapp tecken för min bil?
hur du aktiverar en bil larm
Hur drar jag en Buick mötesplats ur leran?
bogsera rem lagar
motorcykel färdighetsträning
Washington State krav för slirskydd
Hur justerar jag bilbältenas höjd på en Subaru Forester?
effekterna av att använda bilbälte