hur man förnya ett körkortstillstånd

hur man förnya ett körkortstillstånd

I de flesta stater i USA, är den preliminära körkort eller körkortstillstånd som utfärdats för gymnasieelever och förare under 18 år. Denna licens är avsedd som en förelöpare till den statliga körkort och är normalt att löpa ut inom 12 till 18 månader efter utfärdandet. I händelse av att tillståndshavaren inte klarar kraven för full förarens tillstånd, tillståndet eller tillfälliga licensen kan nå utgång och kräver en förnyelse för fortsatt användning
1.
Besök ett Vägverket eller plats. Du måste besöka din statens DMV att förnya din tillfällig licens. Om du är med statliga och inte kan återvända i tid, några förarens tillstånd organ såsom District of Columbia erbjuda frånvarande provisoriska körkort förnyelse. För din bekvämlighet kan du boka tid för att påskynda tjänstgörande väntetider på förhand.
2.
Lämna in din tidigare tillfälliga körkort. I många stater, om du har har ett utgånget tillfälliga licensen du måste ge upp denna licens till Institutionen för motorfordon innan du kan få en ny tillfällig licens.
3.
Ge två former av godtagbar identifiering. De flesta DMV kontor över hela landet kräver att du ger minst två former av identifiering för att slutföra varje transaktion. För de flesta DMV platser, godkända formerna av identifiering är: ett giltigt staten utfärdade identitetskort, ett gällande militärt federala ID-kort och ett giltigt pass med foto
4
Fyll i. . en lämplig form. Du måste fylla i lämplig statsformen för att förnya ditt tillfälliga körkort. Du måste också betala motsvarande avgifter med varje ansökan. Närvarande har de flesta stater tillåter licenser eller tillstånd som formulären ska fyllas i och skickas online, eller skrivas ut från en webbplats och skickas till Institutionen för Licensiering /Institutionen för motorfordon.
5.
Ta provet i fråga. I vissa stater är du skyldig att ta vision, kunskap, eller väg testa om din tillfällig licens har löpt ut för en angiven tidsperiod. Om en vision test krävs, måste du ta några receptbelagda glasögon på DMV kontoret att slutföra tentamen.


Relaterade artiklar


bälteskudde säkerhet
Vad är rätt plats hållning?
olycksutredning exempel
förarutbildningen säkerhet fakta
Hur får jag ett South Carolina förarens tillstånd?
hur man bokar dina praktiska körprov online
hur det ska skydda dig i trafiken domstol med en åklagare och ingen jury
hur man blir en trafiklärare i New South Wales
hur man kan återställa en villkorlig licens
säkerhetsbälten underlag