hur man fixar en DMV rekord

hur man fixar en DMV rekord

Ditt körkort ligger inte bara tillåter dig att köra, men också för att verifiera din identitet på platser som banker, klubbar eller återförsäljare. Oriktig information om ditt körkort kan hindra denna uppgift. Vissa stater kräver felaktigheter, såsom adressändringar, som skall åtgärdas omedelbart, annars riskerar böter. Institutionen för motorfordon är en statlig statlig myndighet som hanterar utfärdande och korrigeringar av förarens tillstånd, samt registrerade fordon

Du behöver:.
Tel.
Dator med tillgång till Internet.
Nuvarande fordonets registreringsnummer.


1.
Besök DMV hemsidan för den stat som utfärdat ditt körkort. Leta efter information som särskilt rör ändra dina uppgifter. Det kan finnas en möjlighet att göra ändringar på nätet, men vissa stater kommer att kräva ett personligt besök för att kontrollera identiteten. Om information inte är tillgänglig online, ring DMV och tala med en representant.
2.
Ändra din information på nätet om det alternativet är tillgängligt. Du kommer fortfarande att behöva bekräfta din identitet genom att ange personlig information och möjligen kreditkortsnummer. Om din DMV inte tillhandahåller online bearbetning, kan du kanske göra ändringar över telefon. Om korrigeringen är nödvändiga på grund av ett misstag från DMV, kan du behöva kontakta dem för att undvika avgifter i samband med information ändras.
3.
Ring din DMV och fråga dem om du kan ändra dina uppgifter via telefon. Vissa stater tillåter detta, men du har fortfarande att kontrollera din identitet och ge betalning. Om inte, kan du behöva besöka personligen.
4.
Besök din lokala DMV kontor, vars adress finns på deras hemsida eller lokala katalog. Ta med din nuvarande körkort och en form av betalning. Förklara behövde rättas till agenten vid disken. För en adressändring, kan du behöva betala en avgift.

Tips och varningar


 • Varje stat kan namnge sina DMV annorlunda eller kombinera den med en annan avdelning eller delning. Därför kan namnet olika, men dess funktion bör vara densamma.


 • Relaterade artiklar


  florida körskola regler
  Kalifornien förarens utbildning krav
  vad är en G2-licens?
  hur man byter bakre bromsarna på en Volkswagen MK4 gti
  trafik lagstiftning om verkställighet
  Kalifornien regler för bältesstolar
  det korrekta sättet att använda bilbälte
  hur du aktiverar en bil larm
  street racing tips
  däck rotation rekommendationer