hur du begär föraren poster i person vid Texas UP

hur du begär föraren poster i person vid Texas UP

Den Texas Department of Public Safety, även känd som Texas DPS, är ansvarig för ett urval av uppgifter, inklusive brottsbekämpning och upprätthållande av fordon och register förare. Föraren licens divisionen är den gren av DPS att du måste kontakta för att få en kopia av Texas förare poster. Hämta drivrutin poster från DPS är inte svårt, och det kan göras när som helst körkort division kontor
1.
Hitta en Texas DPS körkort kontor. DPS har många kontor i hela staten. Gå till www. txdps. state. tx. us och klicka på "körkort Våra kontor" för att hitta närmaste kontor.
2.
Skaffa form DR-1, vilket är en ansökan om en kopia av förarens rekord. Du kan få denna personligen på någon DPS körkort kontorTexas Department of Public Safety

Att:. DRB /certifierad Sammanfattning

PO Box 15999

Austin, Texas 78761-5999
3.
Fyll i formuläret. Form DR-1 måste du inkludera information såsom ditt namn, kontaktuppgifter, namnet på den person vars uppgifter ni begär och den typ av poster som du begär.
4.
returnera det ifyllda formuläret till någon DPS körkort kontor.
5.
betala avgiften. Du måste betala en avgift baserad på den typ av bokföring du begär. Till exempel har födelsedatum, licens status och senaste adress en $ 4 avgift. Födelsedatum, licens status, lista av alla trafikolyckor, kränkningar och tillfälliga avstängningar och en certifierad abstrakt av hela förarens rekord är $ 20.

tips och varningar


 • Du kan också gå till www. texasonline. state. tx. us att få köra in direkt över Internet.


 • Relaterade artiklar


  om bilbarnstolar
  hur man skall avgöra vid bilkörning inte längre är säker
  Hazmat trafikreglerna
  Kentucky Körkortsprogram regler
  nyttofordon checklistan för säkerheten
  hur du hittar den dimmer på en 1992 Dodge Dakota
  nödbogsering förfaranden
  New Hampshire lärande tillåta körning lagar
  Hur får jag bättre gas körsträcka 1991 Honda Civic?
  bilolycka I Kalifornien