hur du avaktiverar bromsljusen Om du fastnar i en bil bagageutrymme

hur du avaktiverar bromsljusen Om du fastnar i en bil bagageutrymme

Att veta hur man ska reagera är den bästa försäkringen i ett bortförande. Escape är av största vikt. Följ testade råd från polis och andra som har utbildning i kidnappning och gisslansituationer. Ett enkelt trick som har använts är oåtkomlig bromsljus. De flesta bilar har idag lättillgängliga paneler bromsljuset som kan pried av, eller sladdar som kan ryckte loss från insidan av bagageutrymmet

Du behöver:. .
Staten registrerade fordon


1.
Sök runt stammen för verktyg. Känn runt i det inre av stammen för däck strykjärn, skruvmejslar eller verktyg som kan tvingas in i bromsljuset facket. Använd spetsen på något verktyg för att bända loss beläggningar bromsljus. Använd verktyget för att bryta ut glödlampor bromsljuset.
2.
Dra ledningarna lös. Kör dina händer längs omkretsen av stammen inredning och känsla för ledningar. Ryck och dra loss alla kablar som du kan få tag på.
3.
Lägg på ryggen. Använd hälen på skon att sparka loss det inre locket bromsljuset. Ta tag i locket och riva bort det att få tillgång till glödlampor bromsljuset.
4.
Nå in i bromsljuset facket. Grab några lökar eller ledningar inuti bromsljuset facket och dra lös dem.
5.
Break ut den röda plast bakljus. Använd ett verktyg, hälen på skon eller handen att bryta eller tvinga bort den röda plast yttre bakljus täcka. Stick din hand eller fot ut locket för att signalera till andra bilar för hjälp.

Tips och varningar


 • De flesta bilar tillverkade efter 2000 måste ha en interiör stam frigöringsspaken. Försök att hitta den här spaken innan du försöker stänga av bromsljus.


 • Relaterade artiklar


  bromsbelägg inspektionskrav
  hur man dra en Dodge Caravan
  hur man övningsköra efter att ha tagit körkortstillstånd test
  däck rotation rekommendationer
  hur man kör en krockkudde utrustad bil
  resor trailer säkerhetstips
  hur man kör i skolan zoner
  instruktioner för att köra en automatisk
  hur man kör en manuell växel på en mazda rx-8
  Vilken kraft ger hjul grepp genom att hjälpa dem grepp vägen?