Jag kan inte ansluta till min Magellan 2200

Jag kan inte ansluta till min Magellan 2200

Magellan gör GPS-enheter för vägar, nautiska, flyg och handhållen användning. Magellan 2200-serien är en bil-och väg-baserade GPS avsedd att ge live-flöden och vägbeskrivning, inklusive steg-för-steg och aktuell trafikinformation. För dessa funktioner kan äga rum, måste Magellan 2200 ta emot satellitsignaler och vara i en zon där Internet-anslutningar via EDGE eller 3G finns tillgängliga. Om din Magellan 2200 inte är ansluten och tar emot signaler finns det några fixar Magellan föreslår försöker

Du behöver:.
Quarter eller en liten skruvmejsel.


1.
Kontrollera att du har aktiverat Magellan 2200T/CrossoverGPS trafik abonnemang. Enheten kommer inte att ansluta om du beställer och betalar för denna tjänst. Om du inte har prenumererat, gå till Magellan webbplats och följ anvisningarna.
2.
Fäst den mottagande enheten att en utsatt del av taket på bilen eller fordonet så satellitsignaler kan emot av enheten. Stäng av Magellan 2200 och tryck på "Power" i 2 sekunder för att driva upp den. Vänta fem minuter och kontrollera displayen för att se om den mottagande enheten återställas genom kraften ner och starta processen.
3.
Plocka upp displayenheten och vänd på den. Använd en fjärdedel eller liten skruvmejsel för att öppna batterifacket. Kontrollera att batterierna är placerade i enheten i rätt läge. Om inte, ta ut dem och sätt dem i rätt positiv till positiv och negativ till negativ anslutningar.
4.
Sätta på Magellan 2200 igen och kontrollera anslutningarna.


Relaterade artiklar


fördelarna med bilen kolfiber delar
sig att köra en F1-bil
bilbarnstol säkerhet installation
ICBC-godkänd bilskolor
Slirskyddet specifikationer
säkerhet av kompakta bilar
Hur gör jag 90-graders parkera en bil?
hur man blir en trafiklärare i Australien
bakkanten olycksfallsskador
säkerhet säkerhetsbälten