Hur gör jag förbättra mpg på en jetta gli 1,8 oem?

Hur gör jag förbättra mpg på en jetta gli 1,8 oem?

Med fluktuerande gaspriserna kommer möjligheten att ha att betala en stor summa pengar till bränsle din Jetta. Med detta i åtanke kan du börja tillämpa enkla metoder för att förbättra antalet miles du kan få ur varje liter gas, spara dig pengar och hjälper miljön genom att undvika slöseri

Du behöver:.
Tel.
Dator med tillgång till Internet.
Nuvarande fordonets registreringsnummer.


1.
Undvik att köra aggressivt med din Jetta. Onödiga fortkörning och acceleration har en betydande negativ inverkan på din gas körsträcka och kan också placera dig själv och andra förare i fara.
2.
Ta bilen till generalagenten att se till att den syresensor fungerar och motorn är trimmad. En felaktig syresensor kan ha en extrem inverkan på din Jetta bränsle-prestanda och kan hamna kostar din stora summor pengar i bränsle.
3.
Bort eventuella övervikt från din Jetta. Den extra vikten kan ha en negativ inverkan på din Jetta gas körsträcka som bilen måste arbeta hårdare för att tillgodose alla extra tyngd.
4.
Undvik tomgångskörning din Jetta. När din bil är på och stannar på plats, mängden miles du får per varje liter gas sjunker till noll. Ta för vana att vända bilen av när behöva stanna i mer än två minuter. Väntar på ett passerande tåg eller en bro att komma ner är två bra exempel på situationer där du kan förvandla din bil av för att spara gas.
5.
Kontrollera att din Jetta är däck är ordentligt pumpade. För lågt lufttryck göra att bilen kampen extra motstånd, vilket påverkar bilens gas körsträcka.
6.
Undvik acceleration uppåt. Istället accelerera innan du når backen. Vid acceleration upp din Jetta har att använda mer bränsle för att bekämpa de krafter allvar och påskynda bilen upp.
7.
Avsluta ditt Windows när du kör på motorvägen hastigheter. Körning med fönstren öppna orsaker dra, vilket tvingar Jetta arbeta hårdare för att hålla bilen i rörelse, direkt påverkar hur mycket bränsle bilen använder.
8.
Undvik att använda luft luftkonditioneringssystemet när den inte behövs. Sätta på AC-systemet på platser ytterligare belastning på motorn vilket i sin tur har att använda mer bränsle för att fungera korrekt.
9.
Använd farthållare när så är möjligt. Bilens farthållare kommer att försöka hålla bilens acceleration och hastighet så stabil som möjligt och bidra till att undvika onödig bränsleförbrukning och ha en positiv effekt på din gas körsträcka.


Relaterade artiklar


Hur beställa ett nytt körkort
tips för att transportera en bil på stora vägen
hur man kör en manuell smidigt
hur man betalar en trafik biljett i Virginia
Hur får jag på en avbetalningsplan för att betala av min trafik biljett i Washington?
när du ska ta trafik skola
om DMV tillstånd test
Inaktivera en jeep larm frihet säkerhetsbältet
vad ids skulle jag behöva ta till DMV i Louisiana?
om säkerhet koner