Florida State lagar om LED-ljus på fordon

Florida State lagar om LED-ljus på fordon

Du behöver:
äktenskap licens, äktenskapsskillnad eller domstolsbeslut
. Social Security-kort.

Light-emitting diode, eller LED, har strålkastare börjat komma standard på motorfordon. Deras lägre strömförbrukning, hållbarhet och flexibilitet i en förpackning är attraktiva incitament för deras installation. Men enskilda stater antar lagstiftning som reglerar fordonskomponenter som strålkastare, inklusive typ av ljus inne i strålkastarna, staten Florida är inte annorlunda. Staten stadgar är specifika om strålkastare krav, men de har inte kontur som ett fordons strålkastare får inte LED. Garanterar dock inte detta kommer du inte få en biljett och därmed har att hävda att rättslig synpunkt i trafiken domstol.

Allmänna Headlight krav

Enligt 2007 Florida lag 316,220 måste alla motorfordon på vägen har minst två strålkastare, en på varje sida av fordonets front, som visar ett vitt ljus. Färgade ljus är inte tillåtna enligt lag 2007 316,2397.

Headlight Använd Krav

Enligt 2007 Florida lag 316,217, drivs alla fordon på en motorväg i staten måste ha avslöjats strålkastare hela tiden mellan solnedgång och soluppgång, och under ogynnsamma väderförhållanden som regn, rök och dimma. Detta är dock inte utesluter att det är nödvändigt att förarna kör med vederbörlig hänsyn till andras säkerhet på vägarna och strålkastare använda när de behövs, oavsett tid på dygnet.

Headlight Kränkningar

Enligt Florida lagsamling, den enda brott som finns gäller strålkastare visa, stadgar 316,215-316,220, innebär frånvaron av strålkastarna, felaktigt visas strålkastare (om strålkastarna är täckta, tonade eller på annat sätt försvårat), eller inte visar ett vitt ljus i strålkastare. Ingen kränkning kod finns i Florida lagsamling för att ha vita LED-strålkastare.


Relaterade artiklar


Florida State lagar om LED-ljus på fordon
kraven för en CDL licens i Michigan
Mississippi körkortstillstånd krav
hur man betalar i Kalifornien förarens avgift licens återanställning
hur man hanterar en fast gaspedal
hur många procent av trafikinformation vi får som förare är visuellt?
Michigan State lagar om golfbilar
hur man rapporterar bilolyckor i Ontario
hur man studera för en körkortstillstånd körprov
ett enkelt sätt att installera slirskydd på en semi