regler svårigheter licens i Massachusetts

regler svårigheter licens i Massachusetts

En umbäranden licens finns tillgänglig för dem som har fått sina tillstånd tillfälligt på grund av en körning under påverkan eller andra rattfylleri brott. Det låter dig köra i 12 timmar om dagen från och till arbetet. Du kommer att debiteras 500 kr för kostnaden för en utfrågning och i licensen.

Suspended Licens Period

De som är intresserade av att få en motgång licens måste vänta flera dagar efter disposition av sitt mål i domstolen innan de ansöker om licens. Tidsperioden är baserad på den särskilda anledningen att tillståndet återkallas permanent eller tillfälligt.

Ansöka om licens

Du ansöka om licens med Massachusetts kansli av motorfordon (RMV). Fyll i papper och lämna begärda upplysningar t. ex. bevis för sysselsättning och ett ID.

Delta i RMV utfrågningen

En RMV officer kommer att höra ditt fall och avgöra om du bör beviljas en umbäranden licens. Du kommer att lämna in ett brev från arbetsgivaren vid förhandlingen.

Arbetsgivare Brev Krav

I brevet från din arbetsgivare måste ange timmar du arbetar och att du kör till jobbet. I skrivelsen skall ge anledningen till att du kör bil till arbetet, till exempel bilkörning är en del av jobbet eller att det är otillräcklig kollektivtrafik för att få dig att arbeta.


Relaterade artiklar


de bästa däck för mazda bilar
Hur drar jag en Buick mötesplats ur leran?
Hur får jag ett Pennsylvania körkort med en out-of-state körkort?
hur man parkera en motorcykel
Orlando, Florida trafik skolor
hur Power Shift en mustang
hur du vill justera halogenstrålkastare på en Toyota Prius
om problem med krockkuddar
hur du låser dörren på en mazda hastighet 6
hur du skyddar dig på isiga vägar