jämförelse av öppna ansikte hjälm

jämförelse av öppna ansikte hjälm

Hjälmen är den viktigaste delen av säkerhetsutrustning du kan bära när man rider en motorcykel, eftersom det kan rädda ditt liv i händelse av en olycka och möjligen hålla dig från att också lider allvarlig skallskada eller förlamning. Det finns ett antal olika typer av hjälmar, vissa med visir och några som är öppna inför. Dessa öppna-faced hjälmar skydda folks huvuden på olika sätt.

Schuberth 1

Enligt May, 2008 artikel i mototourism. com är Schuberth en hjälm en av de bättre motorcykelhjälmar på marknaden, enligt till mototourism. com: s undersökning av FRIMODIG motorcykelhjälmar. Det finns en bar metall hakan, som överlevt alla krocktester effekter och erbjuder nästan lika mycket skydd som en full-hjälm, både från stötar och vindskydd. Med öppningar och spår längs toppen och sidorna av hjälmen, finns det en bra mängd ventilation gör att hjälmen inte blir för varmt och vara bekväm över långa avstånd. Detta är dock hjälm relativt dyrt, eftersom det är en av de bästa öppna-faced hjälmar man kan köpa.

Nolan N42

Nolan N42 har ett bättre värde än de flesta FRIMODIG motorcykelhjälmar, eftersom det överlever påverkan ganska bra, bekväm att bära och inte kostar en upprörande summa pengar, säger mototourism. com. Det finns nackdelar med det billigare hjälm, dock. Det är en av de bullrigaste hjälmar, eftersom det tenderar att vibrera medan ryttare bär den på sina motorcyklar. Det finns heller inga hål för ventilation, vilket gör det en obekväm hjälm för alla som svettas mycket eller för att bära när det är mycket varmt ute. Men för pengarna, är denna hjälm en av de säkraste och mest prisvärda för de flesta ryttare.

Shoei J-Wing

Enligt mototourism. com är Shoei J-Wing FRIMODIG hjälm en kvalitet, mid-range hjälm som erbjuder alla tekniska nödvändigheter en säker hjälm och kostar inte en orimlig summa pengar. Denna hjälm är mycket mjuk inuti och har god ventilation också, vilket gör det bekvämt för föraren att bära under en längre tid. De erbjuder också en låg ljudnivå, så ryttare skulle kunna koppla in hörlurar och kunna lyssna på dem när du cyklar.


Relaterade artiklar


Hur fungerar alkoholmätare test?
om problem med krockkuddar
hur till låsa ratten på en Ford
Var kan jag få gratis vägbeskrivningar?
Hur får man en Hazmat körkort i Ohio
hur man blir en trafiklärare i Australien
hur ofta du bör kontrollera speglar när du kör?
hur man kör en bil med en tiptronic-växellåda
hur man handskas med väg Ragers
dyspraxi & körning