instruktioner om hur du använder 4-hjulsdrift på en Nissan Pathfinder

instruktioner om hur du använder 4-hjulsdrift på en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder är tillgänglig med fyrhjulsdrift, men funktionen är inte standard på alla Pathfinders. Om din Pathfinder är en fyrhjulsdriven modell, kommer du att se en övergång till vänster om ratten. Denna växel har etiketterna "4L", "4H" och "2H" på den. Använda fyrhjulsdrift i din Pathfinder är enkelt, särskilt jämfört med hjälp av fyrhjulsdrift i vissa äldre fordon utan automatisk fyrhjulsdrift switchar

Du behöver:.
Tröttna tryckmätare
. Mönsterdjup djupmätare eller amerikansk penny och kvartal mynt.


1.
Stanna Nissan Pathfinder, men lämna motorn igång. Flytta växelspaken till "Neutral" och steg på bromspedalen för att hålla fordonet från att flytta.
2.
Vrid fyrhjulsdrivna byta till "4H" för att flytta till fyra hjulsdrift "Hög"-läge. Detta läge är bäst för grus, steniga eller hala ytor. Sätt växelspaken tillbaka till "Drive" och påskynda långsamt att köra på fyrhjulsdrift.
3.
Vrid strömbrytaren till "4L" för att flytta in fyrhjulsdrift "Låg" läge. Reservera körläge för extrema terrängförhållanden. Kör långsamt (mindre än 30 miles per timme) medan i "Low"-läge.
4.
Flytta växelspaken tillbaka till "Neutral" och steg på bromsen när du är redo att flytta tillbaka till tvåhjulsdrift läge. Vrid strömbrytaren till "2H" för att återgå till normalt körläge.


Relaterade artiklar


Skillnaden mellan 4 Wheel Drive & All Wheel Drive
hur man rev en bil
lagar om stötfångarna på en bil
hur man talar din väg ut ur en trafik biljett
hur man bygger en bil linjelopp
bakkanten olycksfallsskador
specifikationerna för väskor Firestone luft
stora riggen körtips
hur man kan stoppa när man kör en vanlig bil
parkering lagar för smarta bilar