hur man kan kontrollera för automatisk påminner

hur man kan kontrollera för automatisk påminner

En automatisk minns innebär att ett visst fordon inte får uppfylla säkerhetskrav, driva eller utsläppsnormer. Europaparlamentet påminner kan utfärdas av antingen tillverkaren eller den Environmental Protection Agency (EPA), enligt den påminner webbplats, som tillhandahålls för konsumenter av regeringen. Europaparlamentet påminner täcks av tillverkaren med ett av samma göra återförsäljaravtal gratis. Ta reda på var viktig minnas information och ta reda på hur du få ett meddelande i framtiden

Du behöver:
Computer
. Tillgång till Internet.

omedelbart avsätta åtkomst


1.
Gå till Europaparlamentet påminner hemsida och välj "Motor Vehicle påminner" bland alternativen. Klicka på "Fordon" från förfarandet sidan. Välj "Sök valda typen. "
2.
Välj ditt fordons år, märke och modell, klicka på "Skicka" efter varje ingång. När fordonet informationen sätts i, låt komponenten menyn ensam om du vill se alla påminner utfärdats på fordonet. Klicka på "Hämta ihåg. "
3.
Läs minnas information. Ring tillverkningsnumret hämta telefonen som anges i återkalla detaljer för att ta reda på om återkallande gäller för ditt fordon. Har din fordonets chassinummer (VIN) klar.

Framtida anmälnings


1.
Gå till tillverkarens hemsida för de fordon som du äger.
2.
Välj "Ägare" alternativet.
3.
Skapa ett konto och registrera ditt fordon med tillverkaren. Ge din VIN och postadress skall anmälas av framtida återkallelser. Vissa tillverkare ägare portaler att låta dig granska påminner från webbplatsen.

tips och varningar


 • Håll kännedom om nyheter. Stora påminner redovisas regelbundet av mainstream och online media.
 • Om du lär dig det finns en mekanisk ihåg för din bil och din "check engine" lampan ständigt blinkar, eller ljuset är på och bilen är inte kör ordentligt, ring ett återförsäljaravtal omedelbart. Kör inte bil.


 • Relaterade artiklar


  new york dot bokföring regler för inomstatliga förare
  auto inspektionsregler i Pennsylvania
  hur du säkerhetskopierar en Svanhals släpvagn
  idéer om vad man ska göra under tiden i en trafikstockning
  gör det själv rening ultravioletta vatten
  hur de kan förmedla en transport lastbil
  vad är syftet med registreringsskyltar?
  Hur bilar med AWD handtag i svart is?
  hur fly från bil i vattnet
  sig att köra en automatisk bil