hur du uppdaterar navigationssystem för bilar

hur du uppdaterar navigationssystem för bilar

Bilnavigeringssystem är system i fordonet som ger kartor och vägbeskrivningar för föraren. Elektroniska navigationssystem är vanligtvis en GPS, annars känd som en Global Positioning Satellite. GPS är en elektronisk apparat som bestämmer där föraren befinner sig och hur man får till sin slutliga destination. Förare kan ställa in GPS till en karta också. Medan systemet är användbart, byggande och nya vägar kräver uppdatering av programvaran för att få den senaste informationen och kartor

Du behöver:.
Karta skivor.


1.
låta de automatiska uppdateringarna. Vissa GPS-system har automatiska kartuppdateringar tillgängliga som släpps med jämna mellanrum. När dessa är tillgängliga kommer GPS uppmanas användaren och användaren behöver låta systemet få tillgång till uppdaterat material.
2.
Köp den nyaste kartan skivor. Navigationssystem uppdateringar släpps i form av en karta skiva regelbundet under hela året. Detta ger det mest uppdaterad information tillgänglig för föraren.
3.
Ladda kartan skivor i GPS. Den exakta lastning alternativen varierar beroende på modell. Se bruksanvisningen till navigationssystemet för lastning detaljerna. De flesta kräver att sätta in skivan och välja knappen OK när du blir uppmanad av systemet.


Relaterade artiklar


auto inspektionskrav
hur man håller förnödenheter i bagageutrymmet
nödbogsering förfaranden
hur man använder stoppklossar
hur man ska tolka MVR kränkning koder
makt skoter säkerhet
hur man kör en vanlig bil
lagar om stötfångarna på en bil
defensiv körning utbildning
bilrutan nyanser begränsningar