delstaten Texas Körkortsprogram krav

delstaten Texas Körkortsprogram krav

Texas är en varierad stat som innehåller tre storstadsområdena samt hundratals kvadrat miles av glest befolkade områden i södra och västra regionerna. . Samma driver krav gäller för alla invånare i Lone Star State, dock. Dessa krav omfattar rätten att börja lära sig att köra på 15 år, och att vara berättigade till ett obegränsat körkort så tidigt som 17.

Allmänna krav

Alla som ansöker om Texas körkort måste visas på en officiell Texas körkort kontor att fylla i ansökan testning. En prospektiv förare måste uppvisa legitimation och deras sociala trygghet kort. De måste också acceptera att fingeravtryck och ge en signatur. Alla sökande måste tillhandahålla ett fordon med giltig försäkring, registrering och besiktning för provning på väg. Den sökande kommer därefter att få ta vision, skriftliga och väg-förarprov. Om den personen klarar alla tre proven, då de kommer att få ett Texas körkort efter att ha betalat en avgift på 25 USD, och med oktober 2010. Testning kommer med en extra $ 11 avgift.

Under 25

Drivrutiner fyllt av 25 som vill få en Texas förarbevis måste uppfylla alla de allmänna kraven, liksom först få en inlärares licens och avlägger ett godkänt Förarens utbildning kurs innan de ansöker om förarens licens. Förare under 18 år måste genomgå en process i två steg.För en Texas lärandes licens, måste du åka till närmaste körkort kontor och fylla i ansökan och betala $ 16 avgift, i oktober 2010. Du kommer att behöva föra giltig legitimation och ditt Social Security-kort. Du kommer då att passera en skriftlig och vision test, som tillsammans kostar $ 11. Dessutom måste en förälder vara närvarande och underteckna ett medgivande.Under-18 förare måste skaffa en inlärares licens, som kan utfärdas vid 15 års ålder. Efter sex månaders körning med lärandes licens, vrida 16 år gammal och komplettera de allmänna kraven på en Texas körkort kommer tonåring föraren får ett tillfälligt tillstånd. Denna licens har några särskilda körkort krav, men kan uppgraderas till en fast licens efter sin nästa födelsedag. De begränsningar som ingår ingen användning av trådlösa kommunikationsenheter under körning, inte mer än en icke-familj passagerare som är under 21 år. Och ingen körning mellan midnatt och 05:00 med undantag för arbete, skola eller nödlägen

Out-of -medborgarna i delstaten

Människor som flyttar till delstaten Texas har 90 dagar på tur i sin gamla körkortet och få en ny giltig Texas körkort. De måste inställa sig personligen vid ett Texas körkort kontor för att slutföra transaktionen och erforderliga tester. Nya invånare över 18 år behöver ta bara syntest. Kraven om att vidta de skriftliga och vägprov försvinner, så länge deras tidigare licensen är giltig. Nya invånare under 18 år med giltigt out-of-state körkort måste ta visionen, skriftliga och vägprov samt ge bevis på att ha slutfört en förares utbildning kurs. De kommer att vara först utfärdat en tillfällig licens.


Relaterade artiklar


hur man parkera en bil hos förare utbildning
tomtom ruttplanering
bil vindtunnel test
hastighetsdämpande alternativ
farliga körvanor och mobiltelefoner
hur man kör en pinne-shift lastbil
hur man studera för en körkortstillstånd körprov
North Carolina lagen om utgången av statens inspektion klistermärke
Vilka är bältet lagar för gamla bilar?
säkerhet cabrioleter