auto bränsle körsträcka verktyg

auto bränsle körsträcka verktyg

Så gott gas körsträcka har blivit fokus för att köpa och köra bil, det finns ett antal olika verktyg som kan användas för att se vad din bil är att få på vägen. Dessa verktyg kan köpas eller monteras på själva bilen. Alternativt kan du använda trippmätaren för att bestämma miles körs mellan fill-ups och dela detta med den mängd gas som behövs för att fylla upp för att få miles per gallon.

bränslekostnader Calculator

ett antal webbplatser på ett enkelt bränsle verktygskostnad miniräknare som låter dig veta vad gas körsträcka din bil blir liksom hur mycket pengar du spenderar på gas. Dessa verktyg låter dig mata in den mängd bränsle bilens bensintank kommer att hålla och sedan dela det i hur många miles du gick på din senaste tank. Det kommer ge dig ditt miles per gallon, åtminstone relativt korrekt. Om du kommer ihåg hur mycket pengar du har spenderat den senaste gången du fyllt upp med gas, kan du även se hur mycket pengar du spenderar i genomsnitt att köra din bil per vecka, månad eller år.

Scan Gauge II

Scan Gauge II är en 3-i-1 fordonsindustrin dator som ger feedback i realtid när du kör så att du kan få exakta avläsningar gas körsträcka, bland annat. Mätare för bränsleekonomi visas på en liten digital skärm som övervakar bilens gas körsträcka baserad på storleken på den tanken, den hastighet bilen är i rörelse och hur långt bilen har gått per resa. Den kan enkelt monteras på instrumentbrädan och pluggar direkt in i bilens datasystem, kontroll av bränsleekonomin och ett antal andra system i bilen.

GPS

Global positioning system används traditionellt för att hjälpa människor att få från en destination till en annan i en bil eller åtminstone vet var de kommer när de är i ett visst område, ge dem en digital karta över närliggande gatorna. Men många GPS-enheter ger även medelhastighet, körsträcka och kan lista miles per gallon. Detta är bra på långa resor som förare kan veta hur många miles de kan gå före att behöva dra över för gas, och de kan planera sin resa därefter.


Relaterade artiklar


Kalifornien körning lagar för under 18
varför klippa batterikabeln av ett förlist bil?
Hur får jag aktuell vägbeskrivningar?
hur man kan jämföra klubbarna vägassistans
vanligt förfarande för att vägbanan belysning
Hur får jag ett körtillstånd i Colorado?
Hur man överför registrering på tallrikar
Highway Safety utbildning
hur du tar bort punkter från din Kalifornien DMV färdregistreringen
bilolyckor och dåsighet