Vad är rätt plats hållning?

Vad är rätt plats hållning?

Bilkörning börjar med korrekt hållning. Rätt sittställning spelar en betydande roll i komfort och säkerhet för förare och passagerare. Att ta tid att anpassa din plats kan betyda skillnaden mellan att avvärja en olycka eller inte

Du behöver:. .
Tröttna tryckmätare
Mönsterdjup djupmätare eller amerikansk penny och mynt kvartalet.

Seat Position

Placera stolen så du kan nå golvet pedaler och ratt, medan en svag böj i dina armar och benen. Nackstödet så det är direkt bakom huvudet. Låt utrymme mellan benen och ratten så att den inte stör din benrörelser.

Kroppshållning

Luta dig tillbaka mot ryggstödet. Håll knäna parallella eller något högre än höfterna. Placera händerna på var sida om ratten. Slappna av i axlarna. Åsikterna går isär om huruvida det bästa styrplatsen är att sätta händerna på 10 och 02:00 eller 9 och 03:00 (det vill säga de positioner på en klocka med ett ansikte). National Highway Traffic Safety Administration har hävdat det inte har tillräckligt med data för att rekommendera en position över den andra.

Säkerhet

Korrekt kroppshållning hjälper föraren se väg utmaningar och svara på dem snabbare. Likaså bör du alltid bära bilbälte, justera speglar och hålla små barn i bilbarnstolar. Bra körning kan minska risken för allvarliga skador när olyckor inträffar.


Relaterade artiklar


EPA betyg för bilar
Washington State krav för slirskydd
om körkortet modernisering agera
hur man studera för en körprov online
Hur man förbereder sig öken körning
new york dot bokföring regler för inomstatliga förare
rättslig gata buggy regler i Florida
hur du optimerar gas körsträcka
Mississippi körkortstillstånd krav
parkeringsautomat regler i Boston