Institutionen för fordon & Highway Safety

Institutionen för fordon & Highway Safety

Även om det finns någon officiell organisation som heter "Institutionen för Fordons-och Highway Safety," det finns ett antal liknande rubrik organ som Florida Department of Highway Safety och motorfordon

Institutionen för Highway Safety och motorfordon

Florida Department of Highway Safety and Motor Vehicles (DHSMV) är likvärdig med många andra stater avdelningar av motorfordon (DMV). Florida invånare få licenser, titlar och registreringar genom DHSMV.

förespråkare för Highway och Auto Safety

förespråkare för Highway och Auto Safety är ett kollektiv av försäkringsbolag, grupper säkerhet och engagerade hälsoorganisationer att göra USA: s vägar säkrare. Ett av gruppens största mål är att göra allmänheten medveten om lagar auto säkerhet och skapa koalitioner som deltar i många olika offentliga politiska initiativ i ett försök att förbättra vägar och fordonstrafik säkerhet. Dess webbplats erbjuder säkerhetsinformation, pedagogiska resurser och statliga specifik information om lagar och körsäkerhet.

National Highway Traffic Safety Administration

Fastställd av Highway Safety Act of 1970, är den nationella Highway Traffic Safety Administration (NHTFA) en uppdelning av US Department of Transportation. De NHTFA skapar och upprätthåller säkerhetsnormer för fordon och fordonsutrustning. Dess övergripande mål är att minska dödsfall, skador och ekonomiska förluster som är resultatet av bilolyckor. Den NHFTA ansvarar också för att fastställa och upprätthålla bränsleekonomi normer och bilar stöldskydd regler enhet.


Relaterade artiklar


trafikolycka Scene Investigation klasser
hur frigöra bilrutor
hur man får en ORV tillstånd i Maryland
kia bilsäkerhet
hur man får ditt nummer registreringsskylt
säkerhetsbedömningar för stadsjeepar
1994 Ford E-150 Econoline van påminner
vad är syftet med registreringsskyltar?
Tips för manuella transmissioner
Daewoo fakta bilsäkerhet