Hur kan jag förbättra min Toyota Sienna’s gas körsträcka?

Hur kan jag förbättra min Toyota Sienna’s gas körsträcka?

Gaspriserna kan variera från vecka till vecka, månad till månad, men i det långa loppet är de stigande och kommer förmodligen att fortsätta att göra det. Toyota Sienna är en familj minibuss och med regelbundet underhåll och komma ihåg några enkla körteknik du kan förbättra vans bränsleeffektivitet som kommer att hålla mer pengar på fickan och mindre av det gå in i bränsletanken

Du behöver:
Tire Pressure gauge.


1.
Byt olja i din Toyota varje 2. 000 till 3. 000 miles. Toyota rekommenderar att du byter olja varje 4. 000 miles, genom att ändra oftare kommer du inte bara skydda din motor, men också att behålla bättre motor effektivitet.
2.
bort ytterligare platser om den inte används. The Toyota Sienna har tre stolsrader. Om du bara använder två av dessa rader på en regelbunden basis, ta bort den tredje sätet. Genom att minska van övergripande vikt: motorn inte behöver arbeta lika hårt. Leta efter andra saker du kan ta bort. Om du bär två flaskor vindrutespolarvätska, fortsätt bara ett. Det kan tyckas liten, men varje krona du tar bort, är ett mindre pund van har att röra sig.
3.
Kontrollera lufttrycket i dina däck. Allt detta maktförhållande som skapas av motorn så småningom måste överföras till vägen för att flytta bilen. Att hålla däcken vid deras rätta inflationen är inte bara bra för säkerheten, men kommer att säkerställa en effektiv överföring av motorns kraft till vägen.
4.
Ändra din körstil, minimera snabb acceleration och hårda inbromsningar. När på vägen försöka hålla hastigheten på din Toyota Sienna minibuss till maximalt 65 miles per timme, förutsatt att hastighetsgränsen vid den hastighet eller högre.


Relaterade artiklar


hur man hittar någon genom tag-nummer
hur man dra en uppdelad bil
hur man kan kontrollera för automatisk påminner
Hur kan jag få bättre gas körsträcka för min bil?
Hur man använder en bogserlina
säker körning tips för alla åldrar
kraven för en New York-bil inspektion
trafiksäkerhet lagar
hur man bogsera en Acura tl 2002
skäl till varför vi ska köra med säkerhetsbälten i bilar