Hur du tar en förares testlicens läsning

Hur du tar en förares testlicens läsning

Det finns många steg en individ måste ta för att bli en godkänd förare. Dessa åtgärder innefattar (utan inbördes ordning) att fylla i tillämpliga former, med en vision prov genomförts, varvid vägprovet och avlägga ett skriftligt prov. Det skriftliga provet ges på en dator. Det är en blandning av flervalsfrågor på trafikskyltar, motor lagar fordon och säker körning

Du behöver:.
Födelseattest
. Bild-ID.
Testa avgift.


1.
Förbered dig för det skriftliga provet genom att studera förarens instruktionsbok. Testet frågor är hämtade från denna handbok. Manualen är tillgänglig hos din närmaste Institutionen för motorfordon kontor för gratis eller kan laddas ner från sin webbplats.
2.
Ta praktiken test på nätet för att se vilka områden du behöver förbättra på . Testet är tillgängligt på din statens DMV hemsida.
3.
Gå till din lokala DMV kontor för att ta körkort lästest när du är klar. Fyll i alla nödvändiga papper, ta med din födelseattest, Social Security-kort och en bild ID att visa legitimation. Betala in avgiften för att ta lästest.
4.
Börja ta din skriftliga provet när DMV expediten samtal ditt namn och talar om för dig vilken maskin att gå till. Ange vem du är och starta testet. Läs den första frågan och välja rätt svar från en lista med flera svarsalternativ. Gå till nästa fråga och upprepa samma process tills du har alla dina frågor.
5.
Granska din läsning poäng. När testet är klart kommer du direkt se dina testresultat. Många stater kräver en summa på 80 procent eller bättre för att klara lästest.


Relaterade artiklar


hur man kör standard flytta bilar
auto nyans lagar i Georgien
jämförelse av öppna ansikte hjälm
hur man blir en trafiklärare i New South Wales
hur man dra en Smart Car
Richard Petty bilskolor
hur man inte ska förlora din bilnycklar
hur man blir en back-seat föraren
hur till återvinna från förlust av dragkraft
Hur får man en begränsad körkort i Illinois