hur man klona en nyckel toyota betjänt

hur man klona en nyckel toyota betjänt

När du köper en ny Toyota, och i vissa fall en begagnad Toyota, kommer du att få flera nycklar. Du kommer att få en eller flera "vanliga" knappar, en "betjänt" nyckel och i vissa fall, en plast nyckel. Den "betjänt" nyckeln är en nyckel som bara öppnar dörren lås och startar bilen. Det öppnar inte bilens baklucka eller handskfacket, så det kan ges till en betjänt att parkera bilen utan honom gå igenom dina personliga saker. Många nyare modell Toyotas har särskilda knappar med transpondrar i dem som samverkar med bilens dator och låta bilen att starta.
1.
Hitta en Toyota återförsäljare i ditt område. Du kan använda återförsäljare som du köpte bilen eller du kan hitta någon Toyota-återförsäljare i närheten, eftersom de kommer också att ha den nödvändiga utrustningen för att klona din betjänt nyckel.
2.
Boka en tid att få din nyckel klonat. Även i de flesta fall behöver du inte boka tid att ha en betjänt nyckel klonat, vilket gör utnämningen kommer att påskynda processen och minska din väntetid.
3.
Ta din nyckel till återförsäljaren och ha den klonade. När nyckeln är klonade, betala för det.

Tips och varningar


 • äldre modell Toyotabilar, vanligen från mitten av 1990-talet eller tidigare, inte har transpondern och du kan ha kammartjenaren nyckel klonade, eller kopierade, genom att ta den till en järnaffär, Walmart eller Home Depot.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör på Autobahn i Tyskland
  hur kedjan last på ett flak släpvagn
  vilken bil får bästa mpg?
  skäl för blinkers att blinka riktigt fort
  Vad händer när en domstol dag en fortkörning biljett inte stämmer med den faktiska domstolen datum?
  hur man dra en 2008 Ford Taurus
  hur man ändrar adressen New York State DMV
  snökedjor användning i Nordamerika
  Hur får man en ny körkort i Illinois
  hur man byter jeep nycklar