hur man byter jeep nycklar

hur man byter jeep nycklar

Jeep fordon görs och säljs av Chrysler Corporation. Utformades ursprungligen för att fungera som ett militärfordon, har det fått enorma popularitet som en fyrhjulsdriven sports utility vehicle. Den mest kända modellen är Jeep Wrangler, som introducerades 1987 och är fortfarande närvarande i produktion i Jeep fabrik i Toledo, Ohio. Jeep-ägare tenderar att vara friluftsmänniskor, motionärer eller skidåkare. På grund av den aktiva natur denna verksamhet kan ägarna vara benägna att förlora sina nycklar. Erhålla ersättning nycklar är en enkel process.

Du behöver:
Jeep


1
Peka din webbläsare till http://www. jeep. com/hostc/fad/findDealers. . . göra och ange postnummer i popup-rutan. Klicka på "OK". Om det behövs, ändra sökområdet genom att välja en ny sökning område från rullgardinsmenyn "sökområdet" rutan. Klicka på "Sök". Välj din närmaste återförsäljare. Notera adressen och timmarna dealern.
2.
Leta reda på titeln och registrering av Jeep som kräver en ersättare nyckel. Du måste visa ägarbevis innan återförsäljaren kommer att sälja dig en ersättare nyckel. Detta för att förhindra tjuvar från att hävda att de har förlorat nycklarna till ett särskilt fordon medan den verkliga avsikten är att få olaglig tillgång.
3.
Gå till återförsäljare och be om en ersättare transponder Nyckeln till ditt fordon. Själva nyckeln beror på märke, modell och år för din bil. Den säljare kommer att ha transponder nyckel cut.
4.
Kontrollera att nyckeln fungerar. Om inte, kontakta din återförsäljare.

Tips och varningar


 • När du söker efter en lokal återförsäljare, klicka på "Hämta vägbeskrivning" för att hitta den enklaste och snabbaste vägen där.
 • Det är vanligtvis en avgift som arbetar med skärande en ersättning transponder nyckel. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.


 • Relaterade artiklar


  ungefär tre-punkt varv
  viktig orsak till motorcykelolyckor
  hur man hittar en online-trafik skola som är domstolen godkänt
  säkerhetstester av bilar
  hur du redigerar en bil för drifting
  Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?
  säkerhetsbälten underlag
  hur du ansluter OnStar
  Hur DMV poäng arbeta på din färdregistreringen i Los Angeles Kalifornien?
  Iowa dot körkortstillstånd föreskrifter