defensiv körning färdigheter

defensiv körning färdigheter

Körning är inte en verksamhet att ta lätt på. Alla förare ska köra defensivt om säkerheten för sig själva och andra förare. Här är några tips

följande avstånd

När du kör efter avstånd är avgörande. Många förare tenderar att baklucka, vilket lätt kan leda till en bil bakifrån som slutar en annan. Ett tips är att kontrollera din hastighet, dela det med 10, och sedan hålla på att många billängder mellan dig och bilen framför dig. Till exempel, om du kör 40 miles per timme, hålla avståndet mellan dig och bilen framför 4 billängder.

Distraktioner

När du kör, 100 procent av ditt fokus måste vara på väg och vad som händer runt omkring dig. Undvik störande aktiviteter vid bilkörning, såsom att prata i telefon (även handsfree), äta, rakning och speciellt SMS.

Byta fil

En hel del drivrutiner vid filbyten kommer att bromsa och inte signal. Det är viktigt att hålla konstant varvtal vid filbyten att undvika att bli bakre slut och det är viktigt att använda din tur signal att ge bilar i andra banor märker att du tänker byta körfält.

Space Kudde

Det är svårt att kontrollera bilar runt dig, men säkert försöka förflytta dig runt så du inte kör direkt bredvid någon eller direkt bakom någon.


Relaterade artiklar


vinterdäck kablar "säkerhetstips
Colorado b-kommersiell körkort krav
hur man ska hantera Road Rage
Dori slosberg förarutbildningen PSL
hur man använder en E320 lås barn dörr
lagar om trafik citat på privat egendom
Är det lagligt att köra med vänster fot?
hur man kör på stranden med en automatisk fyrhjulsdrift
hur man ansöker om EZ passera i New Jersey
hur tävlingen kör en röd lampa trafik brott i Kalifornien