florida körkort lagar

florida körkort lagar

körkort i Florida delas in i flera kategorier: kommersiella körkort, eller CDL, avsedd för operatörer av lastbilar eller andra stora fordon, icke-kommersiellt körkort. som täcker de flesta förare av personbilar, motorcyklar, och militär. Florida erbjuder också en klass E eleven förarbevis för nya förare som endast kan fungera under fordonets 8,000 pounds och med en godkänd förare över 21 år gammal. Florida körkort utfärdas på kontor körkort Statewide drivs av avdelningen för Driver licenser.

legitimation

Under 2005 genomförde Department of Homeland Security nya normer för utfärdande av ID-kort för att förbättra säkerheten för staten utfärdade ID-kort. För att få en Florida förarens licens, måste du tillhandahålla vissa dokument för att styrka din identitet och amerikanska medborgarskap. Du måste besöka ett körkort kontor i person, om det är din första licens, har flyttat från en annan stat, lagligt har bytt namn eller har använt den en gång "bekvämlighet" förnyelse.godtagbara dokument för att bevisa identiteten inkludera ett certifierat födelsebevis, pass eller pass kort, konsulära rapport födelseort i utlandet, intyg om naturalisering eller ett intyg om medborgarskap. Du behöver också ett bevis på ett Social Security Number, med hjälp av ett socialförsäkringskort, en W-2 form eller en pay påbörjad. Du behöver två former av bevis på din bostadsadress, till exempel ett hus gärning eller hyra och en aktuell elräkning. Om du har bytt namn på grund av äktenskap eller domstolsbeslut, måste du ta med en kopia av domstolsbeslutet eller vigselbevis.

Körkort för tonåringar

Florida invånare kan ansöka om en inlärares licens vid 15 års ålder. Sökanden skall fylla i en trafik-och drogmissbruk utbildning har naturligtvis en undertecknad föräldrarnas medgivande form och styrka identitet och hemvist. Tonåringar måste klara ett skriftligt prov som omfattar väg-regler och vägmärken, samt hörsel och syn test. Elevens licens ger tillstånd att köra bara i dagsljus och med en godkänd förare över 21 år. Vid 16 års ålder, kan du ansöka om en aktörs licens om du har haft din elevens licens för ett år utan någon trafik fällande domar och har fått 50 timmar av erfarenhet bakom ratten. Sexton år gammal förare kan inte köra från 11:00 till 06:00 utan en licensierad förare över 21 år i bilen, 17-åringar är begränsade från att köra mellan 1 a. m. och 06:00 utan chaperon. Dessa regler gäller inte om de 16-eller 17-åringen är på väg till eller från arbetet

ett förarbevis förnyas eller få en Florida-licens om du har flyttat från en annan stat

Om du förnya. en Florida licens eller om du flyttar till Florida från en annan stat och du har ett giltigt körkort från detta tillstånd, behöver du bara passera hörsel och syn test för att få din Florida licens. Du måste ha en synskärpa --- med dina glasögon eller kontaktlinser --- minst 20/40 för att klara syntest. Om du misslyckas, kommer du att hänvisas till en ögonspecialist för korrigerande linser innan de beviljades din licens.


Relaterade artiklar


bilbälte lagar i South Dakota för barn
florida trafik domstolsbeslut
Var kan jag gå till väga min bil?
effekter av luftkonditionering på gas körsträcka i en bil
Oklahoma körkortet krav
hur man använder photoblocker spray registreringsskylt
hur det ska skydda dig i trafiken domstol med en åklagare och ingen jury
hur man skapar ett kit nödsituation väg
Kansas State körning lagar
Hur får jag en parkering passera på Regent universitet?