bogsera rem lagar

bogsera rem lagar

Om du planerar att dra en släpvagn eller fordon, oavsett om du är en privatperson eller kommersiellt förare är det viktigt att ägna extra uppmärksamhet till staten och förordningar som reglerar användningen av blånor remmar. Bogsera remmar bifoga från ett fordon till ett annat och används för att bogsera ett obrukbart fordon eller en släpvagn. Statliga och federala lagar varierar om vilken typ av bandet, placering, längd och tillåtna vikter. Inte följer dessa regler kan resultera i en överträdelse och fina.

Tow Strap placering

Lagar varierar i fråga om placeringen av bogsera remmar, men idén är densamma: att kontrollera gungning dragna fordonet. I Michigan, till exempel bör det dragna fordonet swing inte mer än 3 inches på någon sida.

Blånor bandets längd

Det finns krav på släpets längd banden själva, liksom den sammanlagda längden av fordonet och släpfordon eller släpvagn. I Michigan, till exempel, kan det dra remmarna inte vara längre än 15 meter, och den sammanlagda längden får inte överstiga 65 meter.

Tow Strap Styrka

visserligen inte uttryckligen anges i många fall är det underförstått att bogsera remmar måste åtminstone vara tillräckligt stark för att dra de nödvändiga laster. Men kommersiella fordon med stora tillförseln måste uppfylla vissa krav, av vilka några är federalt uppdrag. I Michigan, till exempel när fordon transportera djur som väger 10,000 pounds eller mindre måste remmarna följa specifikt med avdelning 49 i Code of Federal Regulations, § 393,70.


Relaterade artiklar


hur man beräknar din mpg
Hur man använder en nylon bogsera rem
hur man undviker hastighetsfällor
hur man startar en Ford F-250 diesel
Hur skift jag manuellt i 4 Wheel Drive i en 1996 chevy blazer?
snökedjor installera på ’99 jeep
Varför låsningsfria bromsar börja lysa?
vilka fordon som har sidokrockkuddar?
under 18 körning I Kalifornien
hur man flytta när racing