hur man ökar den mpg på en Honda Element

hur man ökar den mpg på en Honda Element

Honda Element är en fyrkantig bil som sådan liknar en breadbox. Det är inte bra för din gasförbrukning och Honda Element får i genomsnitt 22 miles till gallon. Det finns några saker som du kan göra för att försöka släppa din bränsleförbrukning och förbättra din miles per gallon. Det är ändringar som kan göras på fordonet samt sätt att köra på som du kan spara pengar på gas kostnader .
1.
Håll varvtal under 3. 000 vid alla tillfällen. Om du kan behålla från att varva med motorn kommer du att använda mindre gas. Kom ihåg att ju snabbare din motor går,. Det mer gas det tar.
2
Installera en luft-dammen på Element. Luften dammen kommer att hålla mer luft från att gå under fordonet vilket kommer att öka nedåtriktad kraft och ger dig bättre gas körsträcka.
3.
Ha en bukplåten installerat. Detta kommer att bidra luften som skulle bli under fordonet flöda fritt från framsidan till baksidan utan att gå upp i undersidan av bilen och skapa dra.
4.
Sätt lite sidokjolar på elementet för att hjälpa till vinden från att få under fordonet från sidorna och skapa dra.
5.

Kör med en konstant hastighet så mycket som möjligt. Acceleration tar mycket mer gas än att köra med en konstant hastighet. Använd farthållaren så mycket som möjligt och ta mellanstatliga istället för att köra genom stan.

Tips och varningar


 • Utformningen av Honda Element är inte särskilt aerodynamisk , så gör allt du kan för att förbättra aerodynamiken av fordonet får du bättre gas körsträcka.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör en manuell växellåda smidigt
  effekterna av att använda bilbälte
  idéer om vad man ska göra under tiden i en trafikstockning
  skydda trailer däck tips
  faror av krockkuddar
  hur man kör på Autobahn i Tyskland
  Kansas State körning lagar
  hur man kör en pinne-shift lastbil
  North Carolina förare utbildning regler
  fordonsbelysning krav