hur man gör bilnycklar tändning

hur man gör bilnycklar tändning

Om du förlorar startnyckeln till din bil, få en ny kan verka mycket frustrerande. Helst skulle du ha gjort en kopia innan du förlorat nyckeln i fråga, men ibland bara inte vad du gjorde. Om du har uttömt alla dina alternativ, och du av någon anledning inte vill anställa en låssmed för att skära en ny nyckel baserat på din tändning, det finns ett sätt att göra en ny tändningsnyckel. Du kommer inte att kunna göra det utan lite hjälp, men

Du behöver:. .
Bil
Instruktionsbok.
Bil Registrering.
Prybar eller skruvmejsel (tillval).


1.
Samla bilens VIN-nummer, fordonets registreringsnummer och ditt körkort.
2.

Titta efter nyckeln koden. Det bör i din instruktionsbok om din bil byggdes före 1981. Annars kan det vara på kvittot om du köpt din bil från en återförsäljare.
3.
Bänd insidan panelen sidodörren på förarsidan om du inte har hittat nyckeln kod ännu. Du kan behöva använda en skruvmejsel eller ett prybar att ta bort den, beroende på märke på din bil. Nyckeln koden ska vara på låscylindern som gör att din bil dörr att öppna och stänga. Alternativt kan det vara på ett märke i handskfacket, eller på en bit papper som var fäst vid din nyckel när du köpte bilen.
4.
Ta din information, inklusive VIN-nummer, bil registrering, ID och Key Code nummer till antingen en låssmed eller återförsäljare där du köpte din bil, och de bör kunna göra en ny nyckel för dig baserat på den information du lämnar. Detta är ett mycket billigare alternativ till att ha en låssmed skära en nyckel från din tändning själv.

tips och varningar


 • Se till att ha all din information praktiskt om du försöker bryta upp delar av din bil, som passerar bilister kanske tror att du försöker stjäla den. Alternativt, om du inte hittar din nyckel koden, kan du ta bort ytterdörren lås till din bil och ta med den till en låssmed.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder ett kreditkort på ett automatiserat bensinstation
  parkering tips för Boston
  hur man kör en roterande motor
  försiktighet och varningsskyltar för vägarna
  hur man lär sig att köra i en vecka
  Tips för parkering och defensiv körning
  reglerna för att reparera däck
  Hur kör jag en 5-växlad manuell för racing?
  hur man använder 4wd i en banbrytande
  hur man gör en u-sväng