Delaware körtillstånd lagar

Delaware körtillstånd lagar

i Delaware, det finns vissa lagar och restriktioner att följa när de söker en förare tillstånd. När du får tillståndet, måste du följa fortfarande vissa regler, eller du kommer att skjutas upp för allt från två till fyra månader. När tillstånd har hållits i minst 12 månader och alla andra regler har följts, kan en klass D-körkort utfärdas av DMV.

Komma Tillåt

I Delaware, alla som söker en drivande körkortstillstånd måste vara mellan 16 och 18 år och måste visa Institutionen för motorfordon certifiering av att ha slutfört ett Delaware Driver Education kurs. Du måste också visa god dokumentation av ditt namn och ålder tillsammans med bevis om Delaware uppehållstillstånd. Delaware har ett program som kräver underskrift inte bara från den person som söker tillstånd men också från en sponsor-vanligen en förälder eller förmyndare. En avgift på 25 USD måste betalas vid ansökan om tillstånd.

De första sex månaderna

Nya förare får bära sina tillstånd med dem när de kör. De måste också alltid köra med antingen sin sponsor eller en vuxen över 25 år som även innehar en körkort. Sponsorn måste intyga att den förare med tillståndet har kört mer än 50 timmar och att en femtedel av dessa timmar har på natten.

De sista sex månaderna

Efter dessa första sex månader har gått, den tillståndshavaren beviljas lite mer frihet. Han kan köra utan en äldre vuxen i bilen mellan sex på morgonen och tio på kvällen. Under natten timmar, måste han ha ännu en ansvarig vuxen med honom. Med undantag för familjemedlemmar, kan tillståndshavaren har endast en passagerare i bilen, eftersom passagerarna kan vara störande, särskilt för en ny drivrutin. Enligt lag måste föraren och samtliga passagerare i fordonet använda bilbälte eller vara i en bilbarnstol.


Relaterade artiklar


hur man kan dra en nyckel ur en antändning
Definitionen av antispinn i bilar
South Dakota lagar för varningsblinkers
Hur får man en varning i stället för en biljett
kraven för en Michigan körkort
Pennsylvania lagar för att köra ATV på väg
hur man skapar kaos på motorvägen
hur man bogsera en Acura tl 2002
hur man kör med dubbade vinterdäck
Hur skift jag manuellt i 4 Wheel Drive i en 1996 chevy blazer?