körning lagar i England

körning lagar i England

Du behöver:
personnummer

vägtrafiklagen gäller alla förare och trafikanter i England. . En överträdelse av någon av de lagar som finns i vägtrafiklagen ett brott, bestraffas med antingen böter, punkterna straff eller, i allvarliga fall, fängelse. Vägtrafiklagen är skriven på ett användarvänligt sätt och den erbjuder också ett antal rekommendationer, som avser att främja säker körning i Englands vägar. Det viktigaste att komma ihåg är att köra till vänster sida av vägen.

hastighetsgränser

hastighetsgränserna måste följas och fartkameror eller mobila enheter polisen finns ofta på Englands vägar. I ett bebyggt område-definieras som ett område där det finns gatubelysning-hastighetsbegränsningen på 30 km /h om inte hastigheten tecken tyder något annat. Den enda körbanor, är den nationella hastighetsgräns 60 km /h och på motortrafikleder och motorvägar är det 70 mph, igen, om inte vägmärken anger något annat.

Körning under påverkan

vägtrafiklagen sägs att förare inte får köra med en fläkt alkoholhalt högre än 35 micrograms/100 milliliter andedräkt eller en alkoholhalt i blodet på mer än 80 milligrams/100 ml blod. Körning under påverkan av droger eller medicin är också olagligt. Polisen har rätt att stoppa och breathalyze alla förare om de misstänker att han eller hon har druckit eller är påverkad av droger.

Mobiltelefoner

handheld mobiltelefoner är inte tillåtna vid något tillfälle när man kör, utom att ringa räddningstjänsten i en verklig nödsituation. Hands-free-telefoner är tillåtna, men vägtrafikförordningen varnar för att dessa sannolikt för att avleda uppmärksamheten och rekommenderar att förare stannar och parken om de vill ringa eller ta emot samtal.

Seat Belts

Vuxna och barn över 14 år måste bära platser bälte i bilar och skåpbilar, om det finns bilbälten monterade. Barn under 3 år gamla måste vara en godkänd form av barnstol. Barn under 12 eller under 1,35 meter i höjd måste också använda en fasthållningsanordning för barn såsom en bälteskudde. Undantag finns för taxi och privatbilar uthyrning.

Gång-och övergångsställen

Gång-och övergångsställen måste hållas fria i alla lägen. Föraren måste sakta ner på strategi och måste ge vika för en fotgängare som klev på en övergångsstället. Parkering på sicksacklinjer, som gränsar till övergångsställen, är förbjuden.


Relaterade artiklar


komplikationer med utbyggnaden av krockkuddar
trafikförseelse påföljder i Kentucky
hur de ska hålla sig vaken under körning
Var kan jag gå till väga min bil?
South Carolina golfbil regler
hur till låsa upp ett bälte Honda plats
Hur konvertera mpg till l / m
saker att veta för ett skriftligt tillstånd prov i New Jersey
hur man hittar en online-trafik skola som är domstolen godkänt
hur man söker upp ägare registreringsskylt