missippi lagar för ridning terränghjulingar

missippi lagar för ridning terränghjulingar

All Terrain Vehicles (ATV, som också kallas fyrhjulingar) kan vara farligt, särskilt för unga eller oerfarna ryttare. . De kan också utgöra en fara för andra på allmän väg och att vilda djur i stat /nationalparker. Därför har många stater antagit ATV lagar för att skydda förare, boende och miljö. I Mississippi, statliga lagar är relativt släpphänt när det gäller fyrhjulingar, men det finns fortfarande begränsningar som förare måste vara medvetna om.

Registrering

Många stater kräver att fyrhjulingar är registrerade i staten. Registrering tjänar många syften och kan ge nyttig information för att avgöra hur populära fyrhjulingar är i staten och får även stöd i återhämtningen av stulna fyrhjulingar. Men från och med 2010 hade Mississippi inga krav på registrering, men statens representant Alex Monsour (R-Vicksburg) rapporterar att staten överväger en lag som kräver ATV registrering.

Licensiering

Vissa stater kräver också ATV aktörerna att få en licens för att driva dessa fordon, som kan bidra till att förbättra ATV säkerheten och minska antalet olyckor inom den staten. Ändå är trots att det har funnits många ATV-relaterade dödsfall i Mississippi (enligt en regering ATV Safety-webbplatsen), inga licenser eller säkerhetskrav utbildning som krävs för att driva en ATV i Mississippi.

Public Lands

I ATV operatörerna är fria att köra någonstans de vill på privat mark (med tillstånd), det finns lagar i Mississippi som reglerar när ATV kan användas på allmän mark. I nationalparker, får ATV endast användas i områden som den av U. S. Rangers. Dessutom är det olagligt för en ATV kan framföras på ett sådant sätt att det skadar delstatlig eller federal mark och djurliv. Slutligen kan Terränghjulingar inte användas på allmän väg i staten.


Relaterade artiklar


hur du får ditt G1 i Ontario
hur du kan få säckar med sand i bakluckan på framhjulsdrivna fordon
Fakta om vårdslös tonåring körning
skolbuss lagar
Hur använder jag en bils varvräknare funktion?
Hur bilar med AWD handtag i svart is?
hur man får ditt nummer registreringsskylt
bil förbättringar av säkerheten
online Drivers Ed klasser
Kalifornien DMV licenskrav