förarutbildningen säkerhet fakta

förarutbildningen säkerhet fakta

Under körning kan vara ett bekvämt och givande erfarenhet, kan det också vara farligt. Du kan skydda dig själv och dina passagerare genom att lära och följa vissa riktlinjer för säkerheten

at-Risk Drivrutiner

Enligt National Highway Traffic Safety Administration, äldre och tonåring förare är de mest riskutsatta åldersgrupper för att få i trafikolyckor. Tonåring förare kan hjälpa till att förebygga olyckor genom att följa lagarna avseende säkerhet på plats för unga förare i deras stater.

statliga lagar

Enligt den inofficiella DMV Guide länder har olika lagar om nya och lärande drivrutiner. Vissa kräver nya drivrutiner att slutföra en viss tid i förarens utbildning innan du ansöker om en licens eller körkortstillstånd.

Lärande de lagar och regler

Varje stat har en handbok som närmare körsäkerhet information och lagar. Häftet finns på ditt lokala DMV. Medlemsstater kräver också slutförandet av ett skriftligt prov och ett körprov innan en person får driva ett motorfordon.

Fördelar

Många bil försäkringsbolag erbjuder rabatter och incitament för trafiksäkerheten. De kan också erbjuda rabatter för att fylla förarens utbildning kurs eller för förare med god säkerhet poster. Omvänt försäkring stiger ofta kraftigt för personer med sub-par körning poster. Om du har begått vissa trafikförseelser eller orsakat en trafikolycka, räkna med att betala högre försäkringspremier.


Relaterade artiklar


Hur får man en CDL i Milwaukee
skolan kontra privat Driver’s Ed
ungefär tre-punkt varv
Hur sparar jag gas genom att köra luftkonditioneringsanläggningar i en bil?
bilolycka säkerhet
hur man ska tolka bilens varningslampor
hur säkra ditt fordon för transport
Dori slosberg förarutbildningen PSL
Big Bear snökedjor krav
florida dot regler Highway Safety