Vilka förfaranden för körfält förändras?

Vilka förfaranden för körfält förändras?

byta fil är en av de mest farliga väg manövrer förare kan göra. . Kränka eller ignorera trafikreglerna vid filbyten kan placera förare vid risk och eventuellt resultera i en trafikolycka. Det finns flera grundläggande förfarandena en förare i USA bör följa för att undvika sådana olyckor, säkra din säkerhet och säkerheten för andra människor.

Följ din position

Innan du byter körfält, kontrollera vägmarkering. Crossing heldragna linjer är olagligt. Oavsett om den fasta linjen som delar de köer som är enkel eller dubbel, filbyten är förbjuden. Lane Changing motverkas samtidigt närmar sig korsningar och olaglig när de korsar en korsning. Byta fil är tillåten och säker om linjen som delar de köer som är streckad.

Kontrollera lokala fordon

Kontrollera att det inte finns några bilister blockerar bilens sätt i körfältet där du har beslutat att flytta. Se upp för fotgängare på vägen. Om fordonet framför dig är också byte av körfält, vänta med att byta fil förrän efter att bilen har genomfört manövern.

Se upp för fordon som närmar sig

Kolla bakåtsikten och sidospeglar för några bilar närmar sig i ditt körfält och körfält där du är på väg. Om det finns en bil bakom dig signalering ett filbyte, vänta tills den är slut. Andra potentiella risker inkluderar andra bilister rör sig i höga hastigheter. Se till att inga andra fordon försök att passera flera körfält om det finns fler än två körfält.

Utför Lane Change

Använd din tur signal för att visa andra förare du är på väg att byta riktning. Kontrollera dina blinda fläckar strax före byta fil, blick över axlarna för att kolla de områden som inte ses i din speglar. Om allt är klart, gå vidare och byta fil. Byta fil smidigt, utan brådska eller göra några skarpa drag.I USA har varje delstat sin egen kod reglera trafiken inom dess territorium. De flesta av dem har många regler för så enhetliga.


Relaterade artiklar


vinterdäck till överlevnad verksamhet
vad är det säkraste minivan att köra?
bogsera rem säkerhet
hur man kör i dimma
kansas bil lagar
New Hampshire lärande tillåta körning lagar
hur man ändrar växlad
Hur är vindruta gjort?
nackdelarna av mobiltelefoner under körning
umbäranden licensbegränsningar