körkort spel

körkort spel

Körkort spel kan vara ett underhållande sätt för spelare att få förtrogenhet med olika väg-regler och körsituationer. . Men körning lagar skiljer sig från stat till stat så det är viktigt att kontrollera legitimiteten i varje spel till din stat. De flesta ackrediterade online förarens utbildning kurser också kommer att erbjuda interaktiva spel som en del av programmet för att hjälpa dig att förbereda ditt körkort tentamen.

Quia Driver Education

Quia, en online utbildningssektorn, erbjuder interaktiva frågesporter anpassade till varje stat som kommer att hjälpa spelare förbereda sig för sina körkort tentamen. Spel innehåller flervalsfrågor körning frågor och matchande vägskyltar till deras innebörd. Uppgifter från Quia tas från varje specifik statens officiella förarhandbok.

DMV spel och frågesporter

Institutionen för motorfordon erbjuder ett utbud av online-tutorials, spel och frågesporter, beroende på vilken stat du bor i. Exempelvis ägnar California DMV en avdelning på sin hemsida att tonåringar som försöker få sina körkort. Det är formaterad för att simulera en handhållen spelenhet och erbjuder stickprov, använder bilder för att representera olika road situationer.

DriversEd. com

DriversEd. com erbjuder online förarens utbildning och trafik kurser skolan som är ackrediterade av de flesta stater. På webbplatsen finns ett antal kostnadsfria köra spel för allmänheten. Även för underhållning, kommer spelen att hjälpa spelare kunskap vinna väg. Till exempel, DMV Game ta spelare på en virtuell Road Tour där de möter en mängd olika vägmärken, följt av flervalsfrågor. Ett annat spel, med titeln Drivers Ed Game, tillåter spelare att öva sina virtuella körkunskaper i situationer som fickparkering och hantering fyrvägs stopp. Företaget erbjuder en rabatt incitament för spelare som får höga poäng.


Relaterade artiklar


Hur fungerar alkoholmätare test?
hur man undviker en bilkapning
historia handikappade parkering
hur man parkera en motorcykel
instruktioner för att köra en 5-växlad fordon
Hur kör jag en 5-växlad manuell för racing?
olycksutredning exempel
Hur beräknar jag min bils körsträcka till en destination?
hur man bär gas i bilen
bilstöld återhämtning