hur man fickparkera en skola minibuss

hur man fickparkera en skola minibuss

Även fickparkering en skola minivan är inte annorlunda i princip än fickparkering något annat fordon, kan det vara en knepig handlingsutrymme. Öva fickparkering den minibuss på en tom plats innan man försöker ut på gatan

Du behöver:.
School minivan
2 eller mer trafik koner eller plast soptunnor.
Töm parkeringsplats.


1.
Ställ upp trafik koner eller sopkärl på en tom plats. Standard fordon anges från 20 till 25 fot utrymme för att fickparkera, så siffra på att behöva cirka 30 till 35 fot i rymden. Ställ en kotte att representera fordonets front du parkering bakom och en annan att representera baksidan av fordon du är parkering framför. Om du använder en riktig bromsa till praktiken kommer detta att kon setup räcka. Om du inte använder en riktig bromsa, inrätta koner att representera bromsa också.
2.
Förbered dig på att fickparkera genom att rada upp din minivan med främre konen representerar bilen framför på din parkeringsplats. Lämna cirka två eller tre meter av utrymmet mellan passagerarsidan av din bil och kanten på det andra fordonet representeras av konen.
3.
Sätt van i backen och vrida ratten i en hård höger. Långsamt tillbaka upp tills det mesta av ditt fordon är i rymden, se till att inte träffa den främre stötfångare av bilen bakom dig representeras av konen.
4.
Vrid hjulen till vänster när du är halvvägs in i parkeringsplatsen och passageraren hjulen sidan är ca 8 inches från trottoarkanten. Detta gör att ditt fordon att räta ut och passa in i utrymmet. Kolla baksidan av "bil" framför dig och på framsidan av "bil" bakom dig så att du inte träffar eller skrapa dem.
5.
Sätt ditt fordon i enheten och dra framåt något för att räta ut resten av vägen. Upprepa behövs tills du känner dig bekväm med processen.

Tips och varningar


 • Om du vid något tillfälle är på väg att slå något framför, bredvid eller bakom du, sluta och dra fram ett par meter. Detta är vanligtvis tillräckligt för att göra de anpassningar som krävs för att slutföra fickparkering jobbet. Du behöver inte börja om från början varje gång du gör en felbedömning.


 • Relaterade artiklar


  däcktryck vs bärighetstal
  hur man ansöker om EZ passera i New Jersey
  Drivers Ed aktiviteter
  vad ids skulle jag behöva ta till DMV i Louisiana?
  en introduktion till krockkuddar
  hur du justerar automatiskt speglar
  hur ta reda på om mitt körkort har avbrutits
  hur man kör med dåliga stötdämpare
  hur man betala en trafikförseelse
  Checklista för en trafiksäkerhetsrevision