auto nyans lagar i Georgien

auto nyans lagar i Georgien

Det är tillåtet för en förare att lägga nyans till fönstren på hennes fordon i Georgien. Av säkerhetsskäl finns det en gräns för hur mörkt och hur reflekterande en förare får nyans hennes fönster. Varje Georgien föraren måste följa dessa lagar. Det enda undantaget är för dem som har en sjukdom som skulle kräva att hon ska ha mörkare nyans för hennes bil fönster.

Mörker och reflekterande Auto nyans Lagar i Georgien

i Georgien, är Färgtoning mörker mätt av synligt ljus transmission (VLT) procent. Mätningen visar hur mycket ljus kan passera genom fönstret bygger på kombinationen av film och fönstret. VLT procentsats för framsidan, baksidan och bakrutor måste tillåta i mer än 32 procent av ljus. Vindrutan får också tonat, men det måste vara icke-reflekterande färg och kan inte komma ner längre än sex inches från toppen av vindrutan.Som solglasögon, toning Filmen har ibland metalliska beståndsdelar som reflekterar inkommande ljus och hjälper till att hålla ner bländning och värme som kommer från synligt ljus. Medan reflekterande färgton är bra, för det är begränsad. De främre och sidorutorna kan inte vara mer än 29 procent reflekterande.

Undantag från Auto Nyans Lagar i Georgien

Georgiens auto nyans lagar får lyftas för förare eller passagerare som har en sjukdom som skulle kräva att de har mörkare skuggning på deras bil fönster. För att vara befriad från de lagar auto färgton i Georgien måste föraren vända i en ansökan om undantag från Färgtoning lag till Georgien Department of Public Safety.Föraren måste innehålla hans fullständiga namn, födelsedag, postadress, Georgien körkort antal, fabrikat, modell, registreringsnummer och VIN för fordonet, en ifylld och undertecknat intyg från förarens läkare, namn på fordonets ägare om det är någon annan än den sökande och underskrift av en förälder eller målsman om sökanden är under 18 år.

Ytterligare Auto Nyans Lagar i Georgien

Alla tonade fordon måste ha ett klistermärke på vindrutan som verifierar lagligheten i nyans. Dessutom måste fönstren vara tonade med certifierade film från tillverkaren. Röda nyanser är olagligt i Georgien.Underlåtelse att följa auto färgton lagar i Georgien kan leda till en biljett eller en domstol datum. Var noga med att fråga din återförsäljare om filmen de är tillämpningen är certifierad. Fordon med icke-certifierade film eller toning som är för mörka kommer sannolikt att misslyckas Georgiens kontroll fordonsregistrering.


Relaterade artiklar


typer av betong hinder
vad ids skulle jag behöva ta till DMV i Louisiana?
framhjulsdrift regler
vinterdäck säkerhet
hur du kan få min 2003 Toyota Tacoma i 4wd
Hur får man en ny bil titel i North Carolina
hur man driver en FWD bil
Hur kan jag spåra min bil över internet?
hur man driver en framhjulsdriven bil
parkering tips