när är krockkuddar tänkt att fungera?

när är krockkuddar tänkt att fungera?

Krockkuddar är utformade för att distribuera när en bil inblandad i en måttlig eller svår krasch. Att vara för nära en krockkudde när den utlöses kan orsaka dödliga skador

Du behöver:.
Tröttna tryckmätare
Däcken kompressor.

mekanismen

Under en krasch, skickar krockkudden styrenhet till en elektronisk signal till inflatorn, vilket i sin tur antänder en kemisk reaktion. Den kemiska reaktionen släpper en gas som fyller krockkudden på en bråkdels sekund.

Faror

På grund av den hastighet med vilken en driftsätter krockkudde, är det farligt att vara i närheten av krockkudde. Användningen av säkerhetsbälten och luta oss tillbaka från instrumentbrädan eller ratten kan hjälpa passagerare och förare från att vara i nära kontakt med krockkudde när den ursprungligen distribuerar. För att garantera säkerheten för passagerare, alltid placera barn under av 13 i baksätet på bilen och spänne dem i.

Efter Deployment

När en krockkudden har löst ut gasen inuti kommer undan och orsaka att tömma. Detta säkerställer att luftkuddarna inte påverkar andning eller rörelse efter en olycka. Krockkuddar som har distribuerat behöver bytas eftersom de kan bara användas en gång.


Relaterade artiklar


hjälm regler
lagar för kör bärgningsbil i västra Australien
framsätet vs baksäte risk
hur man kör en manuell smidigt
ömma muskler efter en bilolycka
säkerhetsbältet säkerhetstips
defensiv körning spel
förbättra bränsle och gas körsträcka i bränsleslukarna
hur man kör en stadsjeep på vintern
1994 Ford E-150 Econoline van påminner