florida trafik domstolsbeslut

florida trafik domstolsbeslut

Alla Florida trafik domstolarna styrs av universella arbetsordning. En förhandling inför en domare under en trafikförseelse (en civilrättslig förseelse) kommer alltid att vara inför en öppen domstol. Liksom, om inga förmildrande omständigheter föreligger, kommer en trafik förhörsombudet tar aldrig befogenhet att direkt hålla någon person i domstolstrots. Andra vanliga Florida trafik domstol regler innebär att målet konsolidering, brott upprepa och vittnen.

mål Konsolidering

I Florida, om en tilltalad som det hänvisas till i mer än ett civilt brott-till exempel en kriminell handling-De fall får prövas samtidigt, om de är föremål för samma undersökning. Vad bra, enligt Florida Bar hemsida, i åtgärder fall konsolidering där trafiken kränkning är förutbestämd ett brott kommer en civil domstol trafik förhörsombudet inte ges möjlighet att pröva målet "eller ett fall med en civil trafik förseelse som utfärdats i samband med en brottslig trafikbrott. "

Återfall i brott

I brottmål trafiken fall, enligt Florida Bar webbplats, kommer alla svarande som påstås vara en upprepning gärningsmannen" skall ha rätt att tiga om eventuella tidigare fällande dom vid grunden eller meningen. "Eventuellt upphävande av svarandens rätt att tiga skall inte vara utan möjlighet att få tid för domstolen att bevisa att tidigare fällande domar finns. Om staten är oförmögen att göra detta," skall svaranden behandlas som om inget tidigare fällande domar finns. "

domstolen vittnen

Om ärendet kräver det, kommer trafiken domstolen höra vittnesmål. Vittnen kan inställa sig vid domstolen för antingen åklagarsidan och försvaret. En svarande i domstol över en trafik fall, enligt Florida Bar, kan erbjuda vittnesmål med hjälp av en eller flera utsaga också. I slutändan, om det är nödvändigt att betala bevittna avgifter under en civil överträdelse, skall de betalas på samma sätt som i brottmål.


Relaterade artiklar


hur att parkera en bil på en parkeringsplats
Kalifornien motorcykel ansiktsmask lag
bältesstol krav för New York
olycksutredning exempel
hur man använder en hjort vissla
hur att förlänga ett körkortstillstånd
hur man installerar kedjor lastbil snö och kablar
hur det ska skydda dig i trafiken domstol med en åklagare och ingen jury
hjälm regler
hur man hanterar huva spärren fel vid körning