hur man bifoga en flagga på en skoter

hur man bifoga en flagga på en skoter

Du kan bifoga en flagga till en scooter att öka synligheten för en säkrare resa. Gas, el och tryck skotrar alla har nackdelen av att vara lägre till gatan än medelbilen. Säkerhet flaggor minska risken för kollision genom att göra skoter lättare för alla att se. Det finns en mängd av flaggor finns i ljusa färger. Fäst en säkerhet flagga till någon skoter så du få uppmärksamhet överallt du rida

Du behöver:.
Buntband (tillval)
Skruvmejsel eller tång (tillval).


1.
Översyn tillverkarens anvisningar om säkerheten flagga förpackningen. Många flaggor kommer med fastsättningsanordning som fästen och remmar. Undvik säkerhet flagga fästen som ber dig att borra ett hål i skoter.
2.
Försök att placera flaggan på olika ställen på skotern tills du hittar den plats där den inte kommer att få i vägen under en åktur.
3.
Montera flaggan på skotern med en skruvmejsel eller tång och förutsatt fastsättningsanordning eller några låsning buntband. Ta flaggstång ungefär en fot ovanför fästet och vicka den från sida till sida som du tittar noga se till att den helt stannar säkrad.
4.
Ta skoter för en enhet för att avgöra om du är nöjd med placeringen och stabilitet flagga berget. Gör justeringar som behövs och få en högre del av stolpen med buntband för att göra säkerheten flaggan böja mindre i vinden. Vissa flagg fästen är helt enkelt finger-åt vingmuttern klämmor och de måste vara nytt åt på en regelbunden basis.

tips och varningar


 • Fällbara säkerhet flaggor för skotrar dra isär i mitten ungefär som ett tält post. Stången kan sedan vikas och flaggan virad runt stången för att ta mindre plats vid lagring.
 • Säkerhet flaggor för elektriska rullstolar, som också kallas skotrar, är ofta utformade för att fästa den bakre delen av armstödet.
 • Lägg reflexband till en skoter för att göra den ännu mer synlig.
 • Använd skyddsutrustning som hjälm och robust heltäckande kläder för att förhindra skador om en krock inträffar.


 • Relaterade artiklar


  vilka verktyg behöver jag för defogging Windows?
  Hur man skaffar en SR-22
  hur man hanterar en mindre bilolycka
  bilkörning Tips för inlärare
  rättslig gata buggy regler i Florida
  hur man kan beräkna tid fordonet stannar
  hur man kan beräkna körsträckan mellan två orter
  ungefär tre-punkt varv
  Hur får jag ett körkortstillstånd genom att lära hemma?
  auto bil säkerhet