vanligaste skadorna orsakade av motorcykelolyckor

vanligaste skadorna orsakade av motorcykelolyckor

Den vanligaste typen av motorcykel skada är ett brutet ben. Det kan vara din arm, ben, eller ens skalle och ryggrad. Skador på inre organ som levern och njurarna förekommer också, liksom hjärnskador, särskilt för dem som inte använder hjälm.

Broken Bones

Den vanligaste skadan från motorcykelolyckor är också det minst livshotande--brutna armar och ben. Dessa hända eftersom när föraren kastas från en motorcykel, eller har det falla på dem ser det på armen eller benet den första delen av sin kropp för att bryta deras fall. När detta händer i hög hastighet, kan benet tål inte hur mycket kraft som det och det frakturer. En trasig lem kan vara försvagande i veckor eller månader.

Hjärnskador

hjärnskador, en annan vanlig motorcykel skada, kan lätt dödlig, och om inte, kan det påverka dig i veckor, månader eller år. Permanent personlighetsförändring och /eller förlorad kontroll över motoriken är också vanligt. Dessa allvarliga skador är anledningen 46 delstater har antagit lagar som kräver användning av hjälm vid ridning motorcyklar.

Spine och Orglar

Enligt motorcykel olycka advokat Lee Arter, ryggmärgsskador och skador på inre organ utgör mindre än 10 procent av motorcykelolycka skador. Men kan de vara de mest försvagande. En ryggmärgsskada kan paralysera dig, och omfattningen av förlamning beror på var ryggraden är skadad. Skador på inre organ kräver ofta omedelbar operation och resulterar i långa återhämtningstid.


Relaterade artiklar


hur man kör en femväxlad manuell
Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?
hur du håller ditt ansikte varm samtidigt på en skoter
Hur använder jag 3100 Magellan GPS?
hur man installerar ett spädbarn återhållsamhet i en 2002 chevy truck
hur man kör en cabriolet
hur man förebygger bil smog
hur man bogsera framhjulsdrift bilar
hur man ringer vägassistans på mobilen
hur till låsa ratten på en Ford