svanhals hitch tips

svanhals hitch tips

En svanhals hitch ansluter en släpvagn till en pickup genom en boll monterad i botten av lastbilen. Vanligen används för större släpvagnar platser systemet vikten av hake ovanför den bakre hjulen på lastbilen i stället bakom lastbilen, vilket förbättrar hanteringen av fordonet och ökar vikt bärförmåga systemet. Flera tekniker gör med svanhalsen skumt enklare och säkrare.

Anlägga upp

En svanhals skiljer sig från ett femte hjul i positionen av sambandet mellan släpet och lastbilen. Medan den femte hjulet har en förhöjd monterad i lastbilen rutan och ett stift i dragkrok har svanhalsen en boll monterad direkt i sängen i lastbilen. Hitching en släpvagn gås hals till en pickup innebär stöd lastbilen till en position där uttaget av dragkrok är direkt över bollen i flaket, vilket kan kräva en andra person att direkt föraren på plats om det är svårt att observera bollens läge från förarens position.

Hitch betyg

Leta skumt betyg på sidan av kulan församling. Vikt av släpvagnens bör aldrig överstiga den skumt betyg. Se till att hitch betyg av bollen och poängbedömning av dragkroken är lika, eller procentsatsen för kulan bör överstiga dragkroken.

Överbelasta inte

Släpvagnens totalvikt drog med en svanhals dragkrok system bör aldrig överstiga 85 procent av vikten på lastbilen, enligt hemsidan Pet Place. Vikten på trucken är nödvändig för att behålla kontrollen över bilen /släpvagnskombinationen.

Köra en lastbil med en svanhals

svanhals vridningspunkten i mitten av lastbilen ger föraren möjlighet att vända skarpare än med en konventionell släpvagn. Operatören behöver fortfarande måste hålla sig informerade om läget på släpvagnen. Det är möjligt att fällkniv lastbil och släp och skada hytten på lastbil eller släpvagn.


Relaterade artiklar


framhjulsdrift regler
Hur DMV poäng arbeta på din färdregistreringen i Los Angeles Kalifornien?
varför är säkerheten en viktig fråga för folk att köpa en ny bil?
auto checklistan för säkerheten
om dimma utan spray
bilolycka fakta för tonåringar
trafikolycka Scene Investigation klasser
hur Power Shift en mustang
Hur sparar krockkuddar liv?
vad är positivt låt?