skolbuss säkerhetsprogram

skolbuss säkerhetsprogram

Studenter som reser med skolbussen använder den säkraste formen av transport finns. Enligt Riksförbundet för Elevens Travel (NAPT), skolbussar är säkrare än personbilar, flygplan och tåg, som bygger på en jämförelse dödsfall per 100 miljoner miles. Som den största kollektivtrafiksystem program i USA, är skolbussar anförtrotts fysiska välbefinnande för miljontals barn dagligen. Flera nationella program ger barn, föräldrar, skolledare och statliga institutioner med information för att främja säkerhet skolbussen.

Ryggstödet Program

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) kommer att genomföra ett initiativ för att öka säkerheten för alla skolbussar. Enligt deras förordningar är alla skolbussar efter oktober 2011 måste ha stolar med ryggstöd minst 24 inches hög. Detta ökar stabiliteten i alla säten i bussen, och drastiskt minskar risken för skallskada och whiplash i händelse av en krasch. Department of Transportation redan har ett program som kräver bussar under 10. 000 pounds för att ge axeln eller höftbälten på alla platser.

National School Bus Safety Week

National School Bus Safety Week är ett nationellt program som sponsras av flera statliga institutioner . Det offentliga utbildningssystemet Programmet är utformat för att främja skolans buss säkerhet. Programmet används av tusentals skoldistrikt i mer än 40 stater, och innehåller flera aktiviteter under hela veckan. För eleverna innehåller veckan en affisch tävling för klasserna K till 8. Varje år har Safety Week ett speciellt tema som sammanfaller med det året. Varje affisch in måste ha bilder och slogans som harmoniserar med det temat. Gymnasieungdomar kan delta i talet tävlingen. Talet måste vara relaterade till skolan-buss säkerhet, och att talas utan hjälp av anteckningar eller andra skriftliga guider. Safety Week ger också en mall för alla skoldistrikt att följa. Besök på sin webbplats erbjuder en gratis bok om tips och resurser för att hjälpa alla lokala distrikt köra Safety Week i sitt läge.

School Bus Information Clearinghouse

Som en service för NAPT är skolbuss information clearingorganisationer en webbplats som samlar en mängd fakta om fördelarna med att rida i en skolbuss i jämförelse med andra transportmedel. Speciellt designade med föräldrar i åtanke, listor sajten flera sätt föräldrar kan engagera sig för att drastiskt minska antalet barn som dör varje år (800) från promenader, cykling eller reser i andra fordon än en skolbuss. På webbplatsen finns också flera andra webbplatser och dokument för forskning för att främja användningen av en skolbuss. På webbplatsen finns en detaljerad lista över säkerhetsutrustning på alla skolbussar.


Relaterade artiklar


hur man kan undvika en fortkörning biljett
säkraste bilar: små, medelstora och stora: 2006-2008
Hur man använder en bogserlina
hur man kör ett fordon manuell växellåda
barn booster bilbarnstol säkerhet
Hur får jag ett Pennsylvania körkort med en out-of-state körkort?
främre registreringsskylt krav
nödsituationer körning utbildning
rensar en DUI från DMV register
defensiv körning kurser i Beaumont, Texas